2018
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català


SYNERGICARE - INSTANTÀNIA LLISA
SYNERGICARE - INSTANTÀNIA LLISA - IT&LY - Tractaments - la cura del cabell

SYNERGICARE - INSTANTÀNIA LLISA
IT&LY

dedicat a la cura del seu cabell molt arrissat i els rebels

Laboratoris de recerca que & ly han desenvolupat tractaments exclusius especialment dedicats a la cura de molt arrissat i rebel. Ja des de la primera aplicació podeu veure els resultats: cabell és més disciplinat, compacte i fàcil de pentinar. INSTANTÀNIA LLISA és el Spa ritual per suau com la seda cabell i perfectament brillant. Productes SYNERGYCARE instantània LLISA demostrar que pot ser la perfecta harmonia entre la natura i tecnologia , són tots estrictament Sles lliure. Cap lauril sulfat de sodi és un netejador que sovint provoca irritació, redueix l'agressivitat del xampú en el cuir cabellut i el cabell' respectant la bellesa natural. Tota la línia és SYNERGICARE , de fet, sistema de tensioactius extremadament delicada i compatible amb la pell. Sense parabens i formaldehid, instantània LLISA assegura una major seguretat d'ús és principalment per a aquells amb pell delicada. L'ús de preservatius a últim amistós dèrmiques generació redueix el risc de respostes no desitjades de la pell com l enrogiment i irritació picor. Tots els productes SYNERGICARE estan lliures de colorants sintètics: el color del producte acabat és fruit de la barreja dels seus ingredients actius naturals sense l'addició d'altres colorants. Finalment, tots els productes estan Dermatològicament provat per garantir i respectar al consumidor final.

XAMPÚ SUAVITZAT
Lliure de sulfat de xampú especial per molt arrissat i rebel. La seva fórmula, ric juga una acció detergent delicat, respecta la hydrolipidic pel. lícula que envolta la fibra del cabell i gràcies als principis actius exclusives' dóna el pèl una millor hidratació i maneig.
envasos: ampolles de 250 i 1000 ml.
.
MÀSCARA DE SUAVITZAT
Tractament Nutri-disciplinàries molt arrissat i rebel. Altament condicionat agents d'aquest embolcall ric embolicar la fibra capil·lar profund hidratant i profunda thr. Facilita el control Frizza deixant el pèl suau i molt dòcil fins el plec. Es protegeix dels agents externs i humitat donació d'una brillantor extraordinària. Els pèls són perfectament embalades, llum' extraordinàriament suau i llisa i disciplinat.
envasos: ampolles de 200 i 1000 ml.

INSTANTÀNIA LLISA SÈRUM
Tèrmica allisat sèrum altament hidratant cabell sec i molt arrissat. Nodreix profundament l'eix del cabell i duradora ultra acció suavitzant llum , deixant cabell sedós i disciplinat, .
d'embalatge: flacon de 150 ml.

TAP D'HUMITAT
Humitat específica gotes són ideals per molt arrissat i rebel. Assegurar el control total del Frizza i protegir contra la humitat i agents externs. Resultat: cabell perfectament suau és suau al tacte i brillant efecte brillant.
mida de paquet: ampolla de 50 ml.

NO MÉS FRIZZA
Termo-actiu fluid altament hidratant per molt arrissat i rebel. Protegeix del calor i facilita l'allisat amb assecador de cabell i placa , deixant el pèl suau i disciplinat.
d'embalatge: dispensador 75ml d'ampolla.

Related

Itely SYNERGY CARE - COLOR XTEND - IT&LY
SYNERGYCARE - CABELL EXCLUSIU SPA - IT&LY
PRO COLORISTA CON HYALU COLORPLEX - IT&LY
privacy policy