2018
World katalog af produkter og tilbehør til professionelle frisører


dansk


REN HÅR TERAPI
REN HÅR TERAPI - PHASE 10+ - Behandlinger - hårpleje

REN HÅR TERAPI
PHASE 10+

HUDEN KLARGØREREN
Synergistisk blanding af vitaminer, æteriske olier, planteekstrakter og alfa-bisabolol. Handlinger på hovedbunden ved at eliminere biologiske, kemiske og miljømæssige urenheder. Anbefalet som en forbehandling af tilfælde falde, skæl, sebum. Har en beroligende effekt.
emballage:150 ml flaske.

AFKLARENDE LOTION
Specifik behandling til bekæmpelse og forebyggelse laforfora fedtet og tørt. At afbalancere Sebaceous sekretion. Takket være den synergistiske virkning af Climbazole, antimikrobielle og æteriske olier af lavendel og rosmarin skaber en mikromiljø er fjendtligt indstillet over for mikrobiel spredning. Udøver en beroligende effekt på huden.
emballage: flaske på 100 ml.

REVITALISERENDE BAD
Specifikke vaskemiddel for at forhindre og bekæmpe hårtab, takket være dens formel med plant stamceller håret pære forstærkes ved at gøre hår stærk, hydreret og elastisk. Stimulerer mikrocirkulationen giver næring til hovedbunden.
emballage: flasker af 250 og 1000 ml.

BADEVÆRELSE DECONGESTANT
Specifikke vaskemiddel for hygiejne i hovedbunden med fedtet skæl og tør. Takket være den synergistiske virkning af selektiv antimikrobiel virkning af æteriske olier Climbazole af lavendel og rosmarin, skaber et miljø fjendtligt indstillet over for mikrobiel spredning. Også udøver en beroligende effekt.
emballage: flasker af 250 og 1000 ml.

REVITALISERENDE LOTION
Specifikke chok behandling at bekæmpe og forebygge fald. Takket være dens formel med plant stamceller, er pæren forstærket ved at udøve en antioxidant og stimulerende.
emballage: flasker af 100 ml.

Related

THESIGN - PHASE 10+
REN HÅR TERAPI - PHASE 10+
REN HÅR TERAPI - PHASE 10+
REN HÅR TERAPI - PHASE 10+
privacy policy