2019
World katalog af produkter og tilbehør til professionelle frisører


dansk

Thanks
for your vote 👍

X


AUTENTISKE
AUTENTISKE - DAVINES - Behandlinger - hårpleje

Rate this product:


0 click

AUTENTISKE
DAVINES - Behandlinger - hårpleje


linje til ansigt, hår og krop, ingen parabener, silikone, kunstige

Økologisk tidselolie er formuleret med blandinger af biologisk nedbrydelige overfladeaktive stoffer.

AUTENTISKE NEKTAR VASK
Skånsom shampoo og fugtighedscreme til hår og krop: dens tekstur olie forsigtigt renser hår og krop. Indeholder 98% af naturlige ingredienser og økologisk saflor olie er antioxidant. Formlen indeholder ikke silikone 'kunstige 'SLES' parabener' sulfater og PIND. Håret er blød og silkeagtig krop hud næret og glat.
emballage: flasker af 280 og 900 ml.

AUTENTISKE FUGTGIVENDE BALSAM
Delikat olie formel, der fugter og betingelser håret og forsigtigt nærer kroppen. Indeholder 98% af naturlige ingredienser og økologisk tidselolie. Balsam indeholder ikke parabener 'Siliconer' kunstige farver og PIND. Med økologisk solsikkeolie for blødgøring og antioxidant handling; Økologisk Jojoba olie polering ' blødgør og beroliger og økologisk sesamolie er rig på proteiner og aminosyrer med handling plumping. Hår skinnende og silkeagtig bløde 'resultat' krop hud er næret og glat.
emballage: flasker 150 og 900 ml.

NÆRENDE OLIE
Fugter hår tips især dehydreret og forsigtigt nærer dit ansigt ' bryst og krop. Indeholder 100% naturlige ingredienser og 30% økologisk tidselolie. Olien indeholder ingen kunstige farver siliconer og PIND. Med økologisk tidselolie for en stærk antioxidant og hud regenerering og økologisk solsikkeolie med blødgørende og antioxidant handling; Økologisk Jojoba olie polering ' blødgør og beroliger og økologisk sesamolie er rig på proteiner og aminosyrer med handling plumping. Hår skinnende og silkeagtig bløde 'resultat' krop hud er næret og glat. Ekstremt lange hår er olien kan også anvendes på længderne.
emballage: flaske 140 ml.

AUTENTISKE SMØR GENOPRETTENDE
Blid formel angivelse, fugter og nærer hår på ansigt og krop. Indeholder 98% af naturlige ingredienser og økologisk saflor olie 2%. Smør indeholder ikke parabener 'Siliconer' kunstige farver og PIND. Med økologisk tidselolie for en stærk antioxidant og hud regenerering 'blank' økologisk jojobaolie blødgør og beroliger og økologisk sesamolie er rig på proteiner og aminosyrer med handling plumping.
brugsanvisning: anvende på tørt hår længder og spidser før indsæbning ' forlade mindst 5 minutter eller natten hvis hår kræver dyb næring.
emballage: 200 og 1000 ml krukker.

Related

alkymistiske - DAVINES
beroligende - DAVINES
energigivende - DAVINES
LOVE - krøllet og kruset hår - DAVINES
NATURALTECH - afgiftende - DAVINES
TRIVSEL - DAVINES
NOURISHING - Purifying - DAVINES
NATURALTECH - DAVINES
FAMILIE MINUT - DAVINES
NATURLIGE TECH: REPLUMPING - DAVINES
NATURLIGE TECH: NÆRENDE - DAVINES
VÆSENTLIGE HÅRPLEJE - DAVINES
VÆSENTLIGE HÅRPLEJE OG MILJØMÆSSIG BÆREDYGTIGHED - DAVINES
NATURLIGE TECH: ENERGIGIVENDE - DAVINES
NATURALTECH: FORNY - DAVINES
VÆSENTLIGE HÅRPLEJE: LOVE KRØL - DAVINES
FLYDENDE STAVE - DAVINES

X

privacy