2018
World katalog af produkter og tilbehør til professionelle frisører


dansk

Thanks
for your vote 👍

X


STYLING.IT-LAK
STYLING.IT-LAK - ALDO FORTE - Gel og slut hår

Rate this product:


STYLING.IT-LAK
ALDO FORTE - Gel og slut hår


SOFT LAK

SOFT LAK
Er en efterspurgt efter plumping uden drivmidler ', der kombinerer glans' hold og volumen i håret og udøver en beskyttende effekt mod eksterne agenter. Velegnet til alle typer af hår ' er let fjernes med et par streger af penslen.

HAIRSPRAY STÆRKE
Ideel til moderne hairstyles 'gør en god tætning med en energisk og effektiv fastsættelse"er at give støtte og lysstyrke til enhver frisure spiller en beskyttende foranstaltninger mod eksterne agenter.
Velegnet til alle typer af hår ' er let fjernes med nogle penselstrøg.
pakken:- økologiske cylinder fra 400 ml.
-500 ml sprayflaske.

BLØD MOUSSE
En optimal skum til at tilføje volumen og længde til enhver form for frisure er en føntørrer som i curlere. Giver glans og støtte til at beskytte håret fra eksterne agenter. Velegnet til alle typer af hår.

STÆRK MOUSSE
Er en meget effektiv og nem at installere. Gør det muligt at skabe og give form til enhver form for frisure ' er gratis er opbygget med en fast fastgørelse og støtte. Giver håret glans og volumen ' ved at beskytte dem mod elementerne. Velegnet til alle hårtyper.
emballage: 400 ml aerosol dåser.

CURL MOUSSE STÆRKE
Er en ekstremt nemt at implementere der giver mulighed for at skabe og give form til enhver form for frisure. Denne mousse giver fastsættelsen af og støtte til håret uden at forlade den faktor glans og beskyttelse fra eksterne agenter. Velegnet til alle typer af hår det kan anvendes på tørt hår end våde til at forme frisure.
emballage: 400 ml flaske med dispenser.

Related

STYLING.IT - ALDO FORTE
STYLING.IT - Modellering - ALDO FORTE
MARYSER - ALDO FORTE

X

privacy