.

brands for hairstylist

2021

World katalog af produkter og tilbehør til professionelle frisører


dansk

Thanks
for your vote 👍

X


Guider
CONTACT THE COMPANY

DAVINES ❤️
Gel og slut hår
Guider


styling og finish
Davines tilbyder en række usædvanlige og raffinerede produkter, som tillader at spille kreativt at udvikle sig i en autentisk og oprindelige udtryk for stil. Materialer og atypiske forandringer kunstnere, kendt som rigtig kunstner værktøjer, ideel til et studie af skulpturel hår. Succesen af linjen for styling og finish med produkter af høj kvalitet differentierede af faktorerne i den ejendom og de ​​forskellige virkninger, som bestemmes af de respektive beløb, har været genstand for stigende interesse hos slutbrugerne, hovedpersonen i den kreative proces side af frisør i brugen af ​​Wizards til finjustering.

N. 11 LIM TIL WIZARD
Superglue universel, ultra hurtig indstilling, ideel til at skabe ekstrem arkitektur med hår. Den fibrøse struktur, der kombinerer den nyeste generation af harpiks og vegetabilske råstoffer, der udvindes af hård hvede gennem bioteknologi, giver fleksibel styling.

N. 12 CEMENT PULVER TIL WIZARD
Pulver Carburizator et opløseligt impalpable pulver, der, når de blandes med stylingprodukter i creme, voks, gel eller mousse, giver dig mulighed for at øge fastsættelse magt af produktet. Udelukkende består af ædle harpiks så godt, der kan tilpasses styling til et enkelt niveau.


Rate this product:


31 click

Related

Orea Malia - DAVINES
Denis Allegri Frisører - DAVINES
Virkelighed af Fabio Zaffignani - DAVINES
DEFINERING DAVINES - DAVINES
N. 13 måttedannende GROUND Guider - DAVINES
mere inde - DAVINES

X

privacy