.

brands for hairstylist

2022

World katalog af produkter og tilbehør til professionelle frisører


dansk

Thanks
for your vote 👍

X


Virkelighed af Fabio Zaffignani
CONTACT THE COMPANY

DAVINES ❤️
Talent-Influencer
Virkelighed af Fabio Zaffignani


Frisørsalon i Piacenza

FABIO ZAFFIGNANI åbnede sin første salon i 1989 i centrum af Piacenza, og det stod straks klart for ham, at han ikke ville være den sædvanlige frisør. Faktisk havde det et enkelt projekt at "bringe piacenza de nyskabelser, der blev foreslået i verdens storbyer".
Her er blevet født flere patenter lige fra innovative curlere i dag kendt som MultiWave 'til en reel metode til at arbejde med særlige teknikker, der er blevet 30 år gammel: THE METODOREality. For sin kvarte århundrede 'salonen på Beverona Avenue er blevet renoveret' tilføje nye tjenester, herunder nye farve teknikker såsom nedbrydning.
Den filosofi, som det er inspireret er sammenfattet i pladen udstationeret inde i atelieret, der lyder: "Vi lytter til dine behov' vi fortolker dine ønsker 'vi værdsætter din egenskab. Fordi kommer ud af vores saloner kan du give os et enkelt og fredfyldt smil ... smilet fra dem, der føler sig smukkeste."

STIL OMGIVENDE:Den hvide hvide af væggene 'den varme varme af det lyse træ af parket, der fortsætter i skiftevis bugtede og lineære linjer af møblerne 'henvisningerne til hobby FABIO repræsenteret ved rødderne anvendes som møblering tilbehør taler om karakteren af den kunstneriske leder af denne elegante salon.
Alt formidler ro og balance. Her er der ikke plads til udskejelsers symptomer på energi, som endnu ikke har fundet retningen» her er allerede opnået harmoni. Fabio har gjort glæden ved lethed og sympati et kraftfuldt instrument, der
det gør det muligt at tilbyde sine kunder en merværdi i forhold til den ubestridte professionalisme 'forberedelse og talent: menneskeheden' unikke som sjælden kvalitet i stand til at gøre sætte pris på alle andre færdigheder.

Virkeligheden
Via Beverora 16/H
PIACENCE (PC)


Rate this product:


35 click

Related

Orea Malia - DAVINES
Denis Allegri Frisører - DAVINES
Virkelighed af Fabio Zaffignani - DAVINES

X

privacy