.
2019
παγκόσμιο κατάλογο των προϊόντων και αξεσουάρ για επαγγελματίες κομμωτές


ελληνικά

Thanks
for your vote 👍

X


PHYSIA ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ
PHYSIA ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ - DEMERAL - Θεραπείες - την περιποίηση των μαλλιών

Rate this product:


0 click

PHYSIA ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ
DEMERAL - Θεραπείες - την περιποίηση των μαλλιών


PHYSIA τις αρετές των αιθέριων ελαίων

PHYSIA Η γραμμή ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό να προωθήσει ένα νέο τρόπο για να συλλάβουν τα προϊόντα για επαγγελματική χρήση tricologico. Το πάθος και η απαραίτητη βοήθεια της προηγμένης επιστημονικής γνώσης έχουν οδηγήσει σε αυτό που για πολλούς εξακολουθεί να είναι απρόσιτο : ποιότητα των προϊόντων που βρήκε τις ρίζες του στο σεβασμό και συνειδητή χρήση των πρώτων υλών που η φύση μας δίνει πάντα. Ποιότητας που έχει ωθήσει DEMERAL για την αντιμετώπιση της εμφάνισης της PHYSIAως φόρο τιμής σε high-class που αξίζουν ένα « φόρεμα » τουλάχιστον τόσο πολύτιμη, καθώς περιέχουνκατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά και περιβαλλοντικά συμβατές.

ΟΧΙ ΑΛΚΟΟΛ. ΟΧΙ SLS. ΟΧΙ SLES
Αιθυλική αλκοόληΘειικό νάτριο laureth (SLES) και Λαουροθειϊκό νάτριο (SLS) είναι επιθετικές ουσίες για το δέρμα, δεδομένου ότι μεταβάλλουν την κανονική φυσιολογικό pH κάνοντας το δέρμα σίγουρα καθαρόαλλά στεγνόστερούνται τις φυσικές άμυνες και αβοήθητοι ενάντια στην επιθετικότητα εξωτερικών παραγόντων τους. Άλλες επιπτώσεις που αποδίδονται σε αυτές τις ουσίες είναι : ερεθισμός των ματιών και του δέρματοςκαθυστερημένη επούλωση τραύματοςρύπανσης του σώματός μας και το περιβάλλον. Όλα τα προϊόντα της σειράς PHYSIAσέβεται την ευημερία του σώματός μας και το περιβάλλονδεν χρησιμοποιούν αυτά τα στοιχεία, αλλά να κάνουν χρήση των απορρυπαντικών για ευαίσθητα φυσικά αίτια. Γιατί να καθαρίσει δεν σημαίνει μεγαλύτερη ζημιάχάρη στη χρήση των αιθέριων ελαίων.

ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ : ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ
;Αρχές είναι αρωματικάφυσικά σύμπλοκα μόρια συντίθενται από μονάδες που χρησιμοποιούν την ηλιακή ενέργεια και είναι παρούσες σε μορφή μικροσκοπικών σταγονιδίων στα φύλλαστα πέταλα των λουλουδιώνστο φλοιό του καρπούστη ρητίνηστο ξύλο. Πολύ ισχυρό φυσικές ουσίεςμε υψηλή διείσδυση και τα αποτελέσματα μπορούν να ελεγχθούν εύκολαΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ περιέχουν στο εσωτερικό τους που είναι ενεργό στην ενέργεια του ηλιακού φωτός και των διαδικασιών ανανέωσης. Η δυσκολία της επεξεργασίας και η μεγάλη ποσότητα φυτικού υλικού που απαιτείται (σκεφτείτε ότι για να πάρετε μια σταγόνα αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο χρειάζεται τριάντα λουλούδια)κάνουν αυτά τα πολύτιμα χρυσά φυτικά έλαια πουγια αιώνεςη φύση εξακολουθεί να μας δώσει. Με την μόχλευση των ιδιοτήτων των αιθέριων ελαίωνγραμμή PHYSIA έχει επικεντρωθεί σε διάφορες συγκεκριμένες δράσεις που το καθένα από αυτά έχει : ενεργοποίησητην αποτοξίνωσηκατά της πιτυρίδαςομαλοποίησηκαταπραϋντικό. Για χρήση στο σπίτι ή σε ίδρυμα.

Related

PHYSIA NOVA ΗΛΙΚΙΑ - DEMERAL
PHYSIA Mimik - DEMERAL
PHYSIA ΟΕ-ΑΝΤΙ-ΠΙΤΥΡΊΔΑ ΓΡΑΜΜΉ - DEMERAL
PHYSIA ΟΕ-DETOX ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΣΎΝΔΕΣΗ - DEMERAL
PHYSIA ΟΕ-ΑΦΥΠΝΕΊ ΓΡΑΜΜΉ - DEMERAL
PHYSIA ΟΕ-ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΌ ΓΡΑΜΜΉ - DEMERAL
PHYSIA ΟΕ-ΟΜΑΛΟΠΟΊΗΣΗ ΓΡΑΜΜΉ - DEMERAL
ΣΎΝΘΕΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ PHYSIA - DEMERAL
ΕΛΙΞΊΡΙΟ ΘΡΈΦΕΙ ENJOIL KYNETIK - DEMERAL

X

privacy