.
2021

παγκόσμιο κατάλογο των προϊόντων και αξεσουάρ για επαγγελματίες κομμωτέςελληνικά

Thanks
for your vote 👍

X


ΤΈΧΝΗ DECOLOR
ΤΈΧΝΗ DECOLOR - DAVINES - Λευκαντικά μαλλιών

HERE YOU BUY
at the BEST PRICE
on the market

QUI COMPRI
al MIGLIOR PREZZO
del mercato

Rate this product:


35 click

DAVINES ❤️
Λευκαντικά μαλλιών
ΤΈΧΝΗ DECOLOR


New professional
E-COMMERCE

ΔΎΝΑΜΗ ΛΕΎΚΑΝΣΗ ΜΑΛΛΙΏΝ
λεύκανσης σε σκόνη

Η καινοτόμα σύνθεση του επιτρέπει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα και πλήρη έλεγχο της διαδικασίας της λεύκανσης λόγω την ενεργοποίησή της θερμότητας (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο με τους χάρτες ή υγρό θερμότητας πηγή). Η παρουσία του ένα φυσικό παράγωγο 'Cyamopsis Tetragonoloba' ασκεί μια ενυδατική κρέμα που προστατεύει τα μαλλιά κατά τη διάρκεια της λεύκανσης.
οδηγίες χρήσης: μίγμα το 30 ή 20 '7' ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΉΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΣ πηγή 40 vol. και το πιο κατάλληλο γραφίτη, ακολουθώντας τις οδηγίες του τεχνικού φακέλου.
συσκευασία: 500 g βάζο.

ΠΆΣΤΑ ΛΕΎΚΑΝΣΗ ΜΑΛΛΙΏΝ
ζυμαρικά Whitener

Βασίζεται σε Cyamopsis Tetragonoloba πολυσακχαρίτη με ενυδατικά και προρίζονταν οξειδωτικές ανόργανα άλατα είναι ένα προϊόν πλούσιο σε μαλακτικές ουσίες, που προστατεύουν τη δομή της τρίχας είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ελαφρύνει το χρώμα μαλλιών αισθητικά ή ιδιαίτερα ήδη αφυδατωμένος. Η σύνθεσή του είναι απόλυτα ισορροπημένο για ασφαλή και μακράς διαρκείας αποτελέσματα σε οποιοδήποτε είδος του ανελκυστήρα είναι επίσης στο decappaggi και στην εξάλειψη των επικαλυπτόμενων χρωμάτων. Ιδιαίτερα κατάλληλο για
εκτελέσει πλήρες αποσκωρίωση. Φωτεινά και βαθιά λεύκανση μείγμα πάστα που προκύπτουν από την ενταμένη με το τόνερ.
οδηγίες χρήσης: μίγμα το ενεργοποιητής ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΣ 7 40 30 20 ' ή ' SOURCE vol. και το πιο κατάλληλο γραφίτη, ακολουθώντας τις οδηγίες του τεχνικού φακέλου. Μην χρησιμοποιείτε πηγή θερμότητας.
δοχείο: βάζο του 375 g.

ΚΡΈΜΑ GEL
Συγκέντρωση των χρωστικών ουσιών σε κρέμα-gel για ελάφρυνση φορά τόνωση επιπτώσεις όταν αναμιγνύεται με το λεύκανσης σε σκόνη ή πάστα. Να φωτίζει και την τόνωση γραφίτη απευθείας χρωστικές ουσίες κλιματισμού 5' ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε τύπο των μαλλιών να αναβιώσει το παλιό ραβδώσεις ή να ολοκληρωθεί ο αποχρωματισμός σέβεται τη δομή της τρίχας και εξασφαλίζοντας μια εκπληκτική λάμψη και απαλότητα. Τα σκευάσματα είναι εμπλουτισμένο με μαλακτικοί παράγοντες προστατεύουν τα μαλλιά κατά τη διαδικασία της εκκαθάρισης, αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά.
Χαρακτηριστικά:
• Άμεση χρωστικές ουσίες: αντίθεσης ή φυσική αντανάκλαση esaltanoil φαίνεται από τα μαλλιά κατά τη διάρκεια της λεύκανση δοντιών?
• Γραφίτη αναμίξιμο: ικανότητα να δημιουργούν προσαρμοσμένες αποχρώσεις χρησιμοποιώντας γραφίτη, μόνη ή σε συνδυασμό με το άλλο?
• Καινοτόμο σύστημα: φωτίζει και την χρωματίζει ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια της λεύκανσης. Για όλους τους τύπους μαλλιών?
• Ευέλικτες και εύκολα στην εφαρμογή: μπορεί να εφαρμοστεί με FLAMBOYAGE ΡΑΒΔΏΣΕΙΣ ταινίες χαρτί ή σκούπισμα.
οδηγίες χρήσης: προσθέστε το γραφίτη σκόνη δωρεάν λεύκανση μείγμα πάστα ή που πραγματοποιήθηκαν με το ενεργοποιητή σύμφωνα με τις αναλογίες που αναγράφονται στις οδηγίες για χρήση της pulp και λεύκανσης σε σκόνη.
• Γραφίτη χρωστικές ουσίες βαθύ γαλάζιο εξουδετέρωση το χάλκινο κυριώτερα σημεία?
• Γραφίτη Sienna χρωστικές ενισχύσει το φουντούκι αντανακλάσεις?
• Ινδικό κίτρινο μελάνι χρωστικές ουσίες να ενισχύσει τα χρώματα?
• Γραφίτη καρμίνη κόκκινες χρωστικές ουσίες ενισχύσει το κόκκινο αντανακλάσεις?
• Γραφίτη μωβ χρωστικές μείωση περίσσεια χρυσές αντανακλάσεις.
συσκευασίας: Σωληνάριο 150 ml.

Related

Ορέα Μάλια - DAVINES
Denis Allegri Κομμωτήρια - DAVINES
Πραγματικότητα από τον Φάμπιο Ζαφινάνι - DAVINES
ΈΝΑ ΝΈΟ ΧΡΏΜΑ - DAVINES
ΜΑΣΚΑ - DAVINES
Ο ΑΙΏΝΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΌΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ - DAVINES
Ο ΑΙΏΝΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΌΣ: ΠΡΌΟΔΟΣ - DAVINES
Ο ΑΙΏΝΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΌΣ: ΑΝΟΧΉ - DAVINES

X

privacy