2018
παγκόσμιο κατάλογο των προϊόντων και αξεσουάρ για επαγγελματίες κομμωτές


ελληνικά


B.TREND
B.TREND - HALONIS - κομμωτική αξεσουάρ

ΗΜΙ-ΜΌΝΙΜΗ ΤΖΕΛ-ΑΓΓΛΙΚΆ-ΜΑΚΡΎΣ ΔΙΑΡΚΉΣ

Θα θέλατε ένα λούστρο που θα διαρκούν περισσότερο; Επιλέξτε β. τάση. Σκεφτείτε χρώμα όπως το φόρεμα είναι ένα εξάρτημα για να ικανοποιήσει την επιθυμία σας για αλλαγή σε ένας πρακτικός και γρήγορος τρόπος, στην αίτηση σχετικά με τις φυσικές καρφιά και ξαναχτίστηκε. Στεγνώνει σε δευτερόλεπτα και αφαίρεση με διαλύτες ή αφαίρεσης. Β. η τάση είναι η λύση για κάθε γυναίκα. Την τεράστια επιλογή των χρωμάτων είναι διαθέσιμη σε μορφή μορφή 5 ml σε 14 ml.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ
Ενυδατώστε off

ΗΜΙ-ΜΌΝΙΜΟ ΒΕΡΝΊΚΙ ΝΥΧΙΏΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ:
Πιέστε πίσω το επιδερμίδες και να απελευθερώσει την κορυφή των νυχιών. Δίνοντας σχήμα με τα καρφιά για να γίνουν όλα τα ίδια. Εξασθένιση τα νύχια σας με ένα τούβλο 100/180, για να το καταστήσει πορώδη και spolverarle με το πινέλο. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα του εγχυτήρα Β-τάση και αφήστε το να εξατμιστεί. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα του gel με βάση Ίδρυμα BTREND με κερατίνη και να καταλύουν σε 2 λεπτά UV λαμπτήρας ή ο λαμπτήρας LED για 60 δευτερόλεπτα. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα του Gel πολωνική Β-τάση και καταλύουν στην UV λάμπα 2/3 λεπτά ή σε λάμπα LED για 60 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε με μια δεύτερη στρώση από βερνίκι νυχιών και το Gel λαμπτήρα. Σφραγίδα εφαρμόζοντας μια λεπτή στρώση από sealer ερμηνείας Fixer Β-τάση και καταλύουν στην UV λάμπα 2/3 λεπτά ή σε λάμπα LED για 60 δευτερόλεπτα. Αφαιρέσετε υπολείμματα πηκτής από το καρφί χρησιμοποιώντας το απορρυπαντικό καθαρισμού Β-τάση.
ΣΜΆΛΤΟ ΑΦΑΊΡΕΣΗ:
Χρησιμοποιώντας ένα αρχείο είναι 180-grit λείανσης απαλά Gloss στεγανωτική ουσία Fixer Β-τάση. Εφαρμοστεί πάνω από το καρφί ένα κομμάτι βαμβάκι ή ένα μαξιλάρι εμποτισμένο σε διαλύτη αφαίρεσης Β-τάση. Τυλίξτε το καρφί με φύλλο αλουμινίου και περιμένετε 10 λεπτά. Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και απαλά να αφαιρέσετε με ένα ραβδί ή να ωθηθεί σμάλτο δέρμα μαλάκωσε.
συσκευασίας: -5 ml και ΑΣΤΆΡΙ 15 ml.
-Ίδρυμα με κερατίνη 14 5 ml και ml.
-ΣΧΟΛΙΆΣΤΕ το Fixer 5 ml και 15 ml.
-ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΌ 125 ml.
-ΑΦΑΊΡΕΣΗΣ 125 ml και 250 ml.
-ΧΈΡΙ Καλέντουλα ΚΡΈΜΑ 30 ml.
-LED λαμπτήρα Β-τάση.

Related

privacy policy