2018
παγκόσμιο κατάλογο των προϊόντων και αξεσουάρ για επαγγελματίες κομμωτές


ελληνικά

Thanks
for your vote 👍

X


VITAPELLE
VITAPELLE - PHITOFARMA - Αισθητική

Rate this product:


VITAPELLE
PHITOFARMA - Αισθητική


το σαλιγκάρι ΒΛΈΝΝΕΣ

αναπλάθει ιστού, αργά, σταθερά
Πρόσφατα, καλλυντική έρευνα έχει επικεντρωθεί στην ενίσχυση των φυσικών πηγών. Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζει το σαλιγκάρι βλέννες, φυσικό έκκριση που εξασφαλίζει:
• ΕΝΥΔΑΤΙΚΉ ΔΡΆΣΗ.
• ΑΝΤΙ-ΓΗΡΑΝΤΙΚΉ ΔΡΆΣΗ?
• ΘΡΕΠΤΙΚΉ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΉ ΔΡΆΣΗ?
• ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΉ?
• ΑΠΟΛΈΠΙΣΗΣ, ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΌ?
• ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΉ ΔΡΆΣΗ.

ΚΡΈΜΑ ΠΡΟΣΏΠΟΥ ΣΑΛΙΓΚΆΡΙ SLIME
Αναπλαστική και αντιοξειδωτική κρέμα που τρέφει την επιδερμίδα και βελτιώνει την ελαστικότητα. Η δράση Exfoliating μειώνει ορατά ελαττώματα λόγω ακμή, εγκαύματα, κηλίδες και τα σημάδια.
ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ του προσώπου μάσκα σαλιγκάρι ΒΛΈΝΝΕΣ στο 6%
Επαναφέρει την ισορροπία της φυσικής υγρασίας του δέρματος. Ασκήσεις στο δέρμα μια θρεπτική και αντιοξειδωτική δράση, εκτός από την εξάλειψη απαλά τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Έχει επίσης ένα φυσικό Exfoliating δράση μειώνοντας
εμφανώς κηλίδες λόγω ακμή, εγκαύματα, κηλίδες του δέρματος ή ουλές ευχαριστώ mucopolysaccharides, που αποτελούν το σαλιγκάρι Burr.
ΣΑΛΙΓΚΆΡΙ ΜΠΑΛΏΜΑΤΑ ΜΆΤΙΑ ΤΣΆΝΤΕΣ ΚΑΙ ESCIN
Προσφέρουν συγκεκριμένη βοήθεια για την εξουδετέρωση ρυτίδες, το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους. Escin έχει μια ισχυρή προστατευτική σκάφος και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη θεραπεία της στασιμότητας των υγρών στους ιστούς. Τα Patches είναι εμπλουτισμένα με πράσινο τσάι που έχει μια επίδραση στραγγίγματος για τη μικροκυκλοφορία, Ginkgo Biloba, που αποτελείται από bioflavoni που προάγουν την περιφερική κυκλοφορία, Κισσό και αλογοουρά που διεγείρουν ινοβλάστες στο χόριο δίνει ελαστικότητα στους ιστούς, Αλόη Βέρα, πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα καταπολεμά την βλάβη ακτινοβολίας και έχει μαλακτικές, απαλυντικές και δροσιστικό.

Related

ΑΓΑΠΏΝΤΑΣ EXTRALINE ΝΎΧΙΑ GEL RICOSTRUTTORE - PHITOFARMA
ΑΓΑΠΏΝΤΑΣ ΤΑ ΝΎΧΙΑ-ΚΑΡΦΊ ΜΟΥΛΙΆΣΟΥΝ - PHITOFARMA
VITAPELLE - PHITOFARMA
PHITOMAKE-UP - PHITOFARMA

X

privacy