.
2021

παγκόσμιο κατάλογο των προϊόντων και αξεσουάρ για επαγγελματίες κομμωτέςελληνικά

Thanks
for your vote 👍

X


NATURAL TECH: ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗ
NATURAL TECH: ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗ - DAVINES - Θεραπείες - την περιποίηση των μαλλιών

HERE YOU BUY
at the BEST PRICE
on the market

QUI COMPRI
al MIGLIOR PREZZO
del mercato

Rate this product:


30 click

DAVINES ❤️
Θεραπείες - την περιποίηση των μαλλιών
NATURAL TECH: ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗ


New professional
E-COMMERCE

για το δέρμα και τα εύθραυστα μαλλιά που είναι επιρρεπείς σε εμπίπτουν και για προληπτική θεραπεία των διαφόρων μορφών της αλωπεκίας
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΏΝΤΑΣ την οικογένεια των FORMÓBILE εμπλουτίστηκε με μαλλιά ενεργειακού συγκροτήματος, ισχυρό σύμπλεγμα που είναι σε θέση να δρα σε δύο επίπεδα: στην επιφάνεια εξισορροπεί το τριχωτό της κεφαλής και να το επαναφέρουν σε άριστη κατάσταση χάρη στη δραστηριότητα της βιταμίνης B3 που ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, δίνοντας τη σωστή ενυδάτωση. Η ρίζα επίπεδο, χάρη στην ενεργό εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, η μικρο-φλεγμονή καταστέλλει. ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΌ σαμπουάν σκευάσματα, τζελ και πάχυνση τονωτικό χαρακτηρίζονται επίσης από μια συγκέντρωση των δραστικών συστατικών, που αποτελείται από πολυλειτουργικές καφεΐνη, σε συνδυασμό με sirtuins και βήτα γλυκάνες. Η καφεΐνη διεγείρει το μεταβολισμό των κυττάρων στο τριχωτό της κεφαλής, ευνοούν την οξυγόνωση των ιστών. Το βήτα γλυκάνες ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ η sirtuins, που ονομάζεται επίσης «μακροζωίας», πρωτεΐνες παίζουν έναν αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό και αντι-γήρανση, την τόνωση και την ενίσχυση του τριχωτού της κεφαλής.

ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΌ ΣΑΜΠΟΥΆΝ
Απαλό καθαριστικό που διεγείρει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος.
συσκευασία: φιάλη των 250 ml.

ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΌ ΕΠΟΧΙΚΈΣ SUPERACTIVE
Αναγεννητική λοσιόν για να αντισταθμίσει την πτώση λόγω στρες και εποχιακούς παράγοντες, είναι επίσης αποτελεσματική ως προληπτική θεραπεία σε ασθενείς με προδιάθεση. Είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Agastache Mexicana, μπορούν να εξουδετερώσουν σωματική καταπόνηση, η οποία προκαλεί φλεγμονή στο τριχωτό της κεφαλής, προκαλώντας έτσι τριχόπτωση. Μειώνει την τριχόπτωση και βελτιώνει την πυκνότητα και τον όγκο.
συσκευασία: 100 ml με Σταγονόμετρο μπουκάλι και φιάλες των 6 ml πακέτο των 12 τεμ.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗ SUPERACTIVE
Τόνωση ορού για την εξουδετέρωση της πτώσης λόγω ορμονικών παραγόντων. Είναι εμπλουτισμένο με ινδική mung φασόλι και κόκκινο τριφύλλι, που δραστηριοποιούνται σε θέση να επικοινωνούν μεταξύ των κυττάρων να ρυθμίζουν τις λειτουργίες του κυττάρου. Τα μαλλιά μεγαλώνουν υγιέστερο και ισχυρότερη, του τριχωτού της κεφαλής είναι πιο ήπια και με μειωμένη παραγωγή πετρελαίου. ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΌ SUPERACTIVE μειώνει την τριχόπτωση, βελτιώνει την πυκνότητα και μειώνει την παραγωγή σμήγματος υπερ.
συσκευασία: μπουκάλι 100 ml με σταγονόμετρο.

ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΌ ΤΟΝΩΤΙΚΌ ΠΆΧΥΝΣΗ
Πάχυνση τονωτικό για το δέρμα και τα μαλλιά εύθραυστο, επιρρεπείς να πέσει. Αυτή η θεραπεία είναι σχεδιασμένο για να αυξήσετε τη διάμετρο του την ίνα της τρίχας, επεκτείνεται από την πρώτη εφαρμογή. Επίσης αφήνει τα μαλλιά λαμπερά και γεμάτα όγκο χωρίς να βαραίνει.
συσκευασία: μπουκάλι 100 ml με σταγονόμετρο.

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΌ GEL
Διεγείρει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος. Εφαρμόζεται σε τόνους του δέρματος και των μαλλιών και ελαφρώς σταθερό και δημιουργούν επίσης μια ήπια επίδραση. Ενεργεί στην πρόληψη της τριχόπτωσης, εποχιακά, επιβραδύνεται η διαδικασία της πτώσης, διεγείρει το μεταβολισμό και δίνει δύναμη και το σώμα να τελειοποιήσει την τρίχα και τόνισε.
συσκευασία: σωληνάριο των 150 ml.

Related

Ορέα Μάλια - DAVINES
Denis Allegri Κομμωτήρια - DAVINES
Πραγματικότητα από τον Φάμπιο Ζαφινάνι - DAVINES
Ηρεμιστικό - DAVINES
ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - DAVINES
ΑΓΑΠΗ - σγουρά και κατσαρός μαλλιά - DAVINES
NATURALTECH - Αποτοξινωτικό - DAVINES
ΕΥΗΜΕΡΙΑ - DAVINES
επανεξισορρόπηση - DAVINES
NOURISHING - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - DAVINES
αλχημική - DAVINES
NATURALTECH - DAVINES
έξω - DAVINES
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΉ ΛΕΠΤΌ - DAVINES
ΦΥΣΙΚΌ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ: REPLUMPING - DAVINES
ΦΥΣΙΚΌ TECH: ΘΡΕΠΤΙΚΉ - DAVINES
ΟΥΣΙΏΔΗΣ ΦΡΟΝΤΊΔΑ - DAVINES
ΟΥΣΙΏΔΗ ΠΕΡΙΠΟΊΗΣΗ ΜΑΛΛΙΏΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΉ ΒΙΩΣΙΜΌΤΗΤΑ - DAVINES
ΑΥΘΕΝΤΙΚΌ - DAVINES
NATURALTECH: ΑΝΑΝΈΩΣΗ - DAVINES
ΒΑΣΙΚΆ ΤΑ ΜΑΛΛΙΆ ΦΡΟΝΤΊΔΑ: ΑΓΆΠΗ ΜΠΟΎΚΛΑ - DAVINES
ΥΓΡΌ ΞΌΡΚΙ - DAVINES
OI ΜΑΛΛΙΆ ΒΟΎΤΥΡΟ - DAVINES

X

privacy