2019
παγκόσμιο κατάλογο των προϊόντων και αξεσουάρ για επαγγελματίες κομμωτές


ελληνικά

Thanks
for your vote 👍

X


MIRACURL
MIRACURL - BABYLISS PRO - Ίσιωμα μαλλιών

Rate this product:


0 click

MIRACURL
BABYLISS PRO - Ίσιωμα μαλλιών


MIRACURL

BaByliss PRO αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η καινοτομία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του DNA του. Η μάρκα πηγαίνει περαιτέρω, στην υψηλή τεχνολογία. Επειδή ακόμη και οι πιο έμπειροι επαγγελματίες χρειάζονται χρόνο για να δημιουργήσετε σοφιστικέ χτενίσματα, BaByliss PRO εφευρέθηκε MIRACURL το τέλειο Κέρλινγκ μηχάνημα.

Διαθέσιμο τρία επίπεδα ρύθμισης θερμοκρασίας και τρία επίπεδα ρύθμισης του χρόνου θέρμανσης της κλειδαριάς, έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουν διάφορους συνδυασμούς, ανάλογα με τη φύση των μαλλιών, η ένταση της επιθυμητής μπούκλες και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όλα αυτά, διατηρώντας παράλληλα την ακεραιότητα και την υγεία των μαλλιών.
Μπορείτε, επίσης, να ελέγχουν την κατεύθυνση δίνεται στην μπούκλα, τόσο για να ληφθεί ένα τελικό ομοιόμορφο αποτέλεσμα επί του συνόλου των μαλλιών με μπούκλες προσανατολισμένη προς το πρόσωπο ή προς το εξωτερικό του προσώπου, τόσο για να ληφθεί ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα λόγω του τρόπου auto, το οποίο σας επιτρέπει να αλλάξετε την κατεύθυνση που δόθηκε μετά από κάθε σκέλος να κάμπτεται.
Η αποτελεσματικότητά της βοηθά στη μείωση του χρόνου χρήσης και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια άπειρη ποικιλία των μορφών σε χρόνο ρεκόρ.
Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση :

- ένα σκέλος της τρίχας στο μέρος που τυλίξτε αυτόματα και θερμαίνει το εσωτερικό του δωματίου και τα κεραμικά curling (η οποία πρέπει πάντα να κατευθύνεται προς τα μαλλιά) απαλά ?
- Κρατήστε τη συσκευή κλειστή για λίγα δευτερόλεπτα να ακούτε τα ηχητικά σήματα, μέχρι να ακούσετε 4 μπιπ γρήγορη ?
-. Αφήστε και να θαυμάσετε την υπέροχη μπούκλα τέλεια ορίζεται

Related

IRON TRIPLE - BABYLISS PRO
ΨΑΛΙΔΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΛΕΣ DIGITAL - BABYLISS PRO
ΠΛΑΚΑ Frise - BABYLISS PRO
BABYLISS PRO INK - BABYLISS PRO
ΠΛΑΚΑ PROFESSIONAL' NANO TITANIUM' - BABYLISS PRO
ΠΛΑΚΑ - BAB2654NTE - BABYLISS PRO
ΠΛΑΚΕΣ SLEEK EXPERT - BABYLISS PRO
BABYLISS SLEEK EXPERT - BABYLISS PRO
BABYLISS DRY & Ισιώστε - BABYLISS PRO

X

privacy