.
2021

παγκόσμιο κατάλογο των προϊόντων και αξεσουάρ για επαγγελματίες κομμωτέςελληνικά

Thanks
for your vote 👍

X


ΓΙΑ WIZARDS
ΓΙΑ WIZARDS - DAVINES - Gel και το φινίρισμα των μαλλιών

HERE YOU BUY
at the BEST PRICE
on the market

QUI COMPRI
al MIGLIOR PREZZO
del mercato

Rate this product:


31 click

DAVINES ❤️
Gel και το φινίρισμα των μαλλιών
ΓΙΑ WIZARDS


New professional
E-COMMERCE

στυλ και το φινίρισμα
Davines προσφέρει μια σειρά από ασυνήθιστα και προϊόντων διύλισης, τα οποία επιτρέπουν να παίξει δημιουργικά για να αναπτυχθεί σε μια αυθεντική και πρωτότυπη έκφραση του στυλ. Υλικά και άτυπα αλλαγή καλλιτέχνες, που είναι γνωστή ως πραγματικά εργαλεία καλλιτέχνη, ιδανικό για ένα στούντιο της γλυπτικής μαλλιά. Η επιτυχία της γραμμής για το styling και το φινίρισμα με υψηλής ποιότητας προϊόντα διαφοροποιούνται ανάλογα με τους παράγοντες της περιουσίας και τα διάφορα εφέ, όπως καθορίζονται από τα αντίστοιχα ποσά, αποτέλεσε το αντικείμενο αυξανόμενου ενδιαφέροντος εκ μέρους των τελικών χρηστών, ο πρωταγωνιστής της δημιουργικής διαδικασίας πλευρά του κομμωτή στη χρήση των Wizards Για Fine Tuning.

Ν. 11 ΚΟΛΛΑ ΓΙΑ WIZARD
Superglue καθολική, εξαιρετικά ταχείας περιβάλλον, ιδανικό για τη δημιουργία ακραίων αρχιτεκτονική με τα μαλλιά. Η υφή του είναι ινώδης, συνδυάζοντας την τελευταία γενιά των ρητινών και φυτικών πρώτων υλών που προέρχονται από τον σκληρό σίτο μέσω της βιοτεχνολογίας, παρέχει ευέλικτες styling.

Ν. 12 ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΣΚΟΝΗ WIZARD
Σκόνη Καρμπυρατέρ ένα διαλυτό αχειροποίητης σκόνη που, όταν αναμιγνύεται με τα προϊόντα styling σε κρέμα, κερί, gel ή μους, σας επιτρέπει να αυξήσετε την εξουσία καθορισμού των τιμών του προϊόντος. Αποτελείται αποκλειστικά από πολύτιμα ρητινών, καθώς, προσαρμόσιμη στυλ σε ένα ενιαίο επίπεδο.

Related

Ορέα Μάλια - DAVINES
Denis Allegri Κομμωτήρια - DAVINES
Πραγματικότητα από τον Φάμπιο Ζαφινάνι - DAVINES
ΟΡΙΣΜΟ Νταβίνες - DAVINES
N. 13 MAT ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ WIZARDS - DAVINES
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΣΑ - DAVINES

X

privacy