INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog proizvoda i pribora za profesionalne frizere


hrvatski

Thanks
for your vote 👍

X


LINE JACK DEAN
LINE JACK DEAN - DENMAN - Čovjek - dye proizvodi

LINE JACK DEAN
DENMAN - Čovjek - dye proizvodi


zadebljanje ŠAMPON - šampon rinfoltente
Blagi šampon, idealno za tanku kosu ili krhki. Dodaje tijelo i volumen rinfoltendo i jačanje kose, s australskog eukaliptusa ekstrakta, osvježava i krijepi kožu.

UREĐAJ ŠAMPON - uređaj šampon
Blagi šampon za čestu uporabu, s čajevca ekstrakata i Macadamia koje donose ekstremnu hranu. Osvježavajuće proizvod koji stimulira i jača vlasište, ostavljajući kosu lijepo čisto, svijetlo i puna zdravlja. Pogodan za sve tipove kose.


Bay Rum gel za tuširanje -Kolonija
Tuš - energiziraju šampon s naglašenom muškom mirisu kolonjske vode. Ova dragocjena gel za tuširanje stvara velikodušan sapunica koja nježno čisti svoje tijelo, dok mentol daje koži pojačati energije.


Eau de Portugal - Portugal vode
Klasična kose Tonik formulirana od izvornog portugalskog receptu. Sadrži ulje limuna, Macadamia i gorke naranče, kao iosvježavajući miris citrusa.


Eau de Kinin - Kinin vode
Klasična kose Tonik formulirana za poticanje i okrijepiti krunu. Kinin ima cvjetni miris koji kombinira jasmina, đurđice i Macadamia s natruhama citrusa i vanilije.


AMERICAN Bay Rum - American kolonija
Autentični, aromatično kose i vlasišta tonik izvedeni iz tople, začinjene infuzije lovora i djetelina ostavlja slatke naranče i bosiljka ulja.

box :. 250 ml Boce

Related

X

privacy