INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog proizvoda i pribora za profesionalne frizere


hrvatski

Thanks
for your vote 👍

X


NYCEMAN
NYCEMAN - NYCE - Čovjek - dye proizvodi

NYCEMAN
NYCE - Čovjek - dye proizvodi


NYCEMAN

liniju kozmetike višenamjenski, posvećen čovjeku koji voli da se brine o sebi. Linija NYCEMAN je stvoren za njegu lica i kose, a sastoji se od :

JEDNOSTAVNO gela za brijanje - 125 ml
Gel na bazi termalne vode za brijanje i Citrus mix zacool i zaštićeno. Njegova posebna formula omekšava kosu, što ga čini lakšim za brijanje.

POWER svježi krem ​​ - 75 ml
Krema osvježavajuće, uzbudljiv i hidrataciju lica na bazi termalne vode, Citrus Mix i Arganovo ulje. Idealno ako se koristi nakon brijanja ili bilo koje vrijeme želite kože lica svježe, mekano i mirisno.

INFUZIJU TOPLINSKI - 50 ml
Anti - aging krema s termalnom vodom, Arganovo ulje i hijaluronske kiseline itetrapeptidom mogli boriti na fenomenima lica opuštanje mišića, štiti stanice kože od starenja.

euforic gel za tuširanje - 250 ml
Nježno čisti kosu i vlasište, objavivši njegovo znanje obavija, uzbudljiv i osvježavajuće. Sadrži EUPHORYL molekule euforiju akciju koja stimulira proizvodnju dopamina, molekule sreće.

POWER LOSION - 50 ml
Energizirajući tonik za kožu i kosu napravljene od termalnom vodom. The Kopexil patentirani kompleks, jača kosu, sprječava prerano gubitak, a to povećava anagen fazu.

Related

X

privacy