INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog proizvoda i pribora za profesionalne frizere


hrvatski

Thanks
for your vote 👍

X


Krem boja DELICE
Krem boja DELICE - SOLFINE - Boje za kosu

Krem boja DELICE
SOLFINE - Boje za kosu


Crema COLOR DELICE

Za učinkovito odgovoriti na želju cosmeticità i poslastica. Nježna bojanje kose krema obogaćena prirodnu cjelinu na temelju :

Cera Alba :Složena priroda tvari proizvode pčele u posebnim žlijezdama cerifere od meda. Cera Alba je vrlo bogata, estere hidroksiesterima, alkohola i dugolančanih masnih kiselina. Na temelju tog bogatog sastava izuzetno je učinkovit u obavljanju ublažavajući i zaštitna, što je kozmetički tretman delikatnoj bojanje i manje agresivna.

• Kokosovo ulje : dobiven iz sušene pulpe naknadno prešanjem i rafiniranjem. To jedosta ulja koja se koristi u kozmetici i hrani, nudi značajne prednosti za njegu i zdravlje kože i kose, tako da je vrlo cijenjena zbog svojih kozmetičkih svojstava. Konkretno, na temelju svoje ublažavajući daje kosi mekoću i svilenkasti dodir.

• Ekstrakti jogurt : Jogurt, bogata laktoze, proteine ​​, lipide, minerale i vitamine pomaže da bi se kosa zdrava i vitalna, poboljšanje njihov izgled.

• Nedostatak amonijakomučinkovitost rezultat je dobiven bez uporabe amonijaka kako bi se uklonili i neugodnih mirisa smanjuje djelovanje kose bubrenje.

• Ne PPD :.oprezni istraživanja proces je omogućio nam je da odaberete oksidacije posreduje prema visokim standardima čistoće za maksimalnu učinkovitost boje

Shades dostupna u 29 nijansi podijeljen u obitelji: NATURAL BEIGE Mocha, zlato, bakar, crvena. Ona se razlikuje od ostalih nijansiserija toner, kao posvećen crtice i toniranje izbijeljene kose.
način korištenja : miješanja 1:1,5
box : 60 ml tube

X

privacy