INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog proizvoda i pribora za profesionalne frizere


hrvatski

Thanks
for your vote 👍

X


DEKOTTO
DEKOTTO - CHARME & BEAUTY - Tonova - Kosa

DEKOTTO
CHARME & BEAUTY - Tonova - Kosa


boja za zaštitu izravnim UVA - UVB

Štiti i produljuje svjetline i intenziteta boje. Primijenjeno na prirodne kose osigurava sjaj i nježna refl.
. - Liječenje post -color : bi oplemenili i datiVrednovanje još očitija, intenzivna i sjajna odraz
- ODRŽAVANJE tretman između BOJE : sačuvati tijekom vremena, uključujući i bojanje usluge idrugo, izgleda zdravo, bitno kose
.. - RAZMIŠLJANJA ISPRAVAK TRETMAN STRANA : U cilju otklanjanja neočekivan rezultat dobivene od izvedbe DIY, djelovati na promjene pokazale pogrešne ili ispravne reflekse koji su neadekvatno
- LIJEČENJE hitaca i Sun Serije : stvoriti nove predstave svjetla i boja toniranje prvo obnavljanje snage, snage i ekstremnih svjetlinu niti iskoristiti. Izvrstan za tonalizzazioni i otklanjanje ružnih klasičnih učinaka dobivenih izbjeljivačem.
- Prirodna kosa OBRADA : Za one koji su skeptični svijetu profesionalnog bojanje i želimo pristupiti s oprezom, za one koji žele doživjeti povremene promjene u svom izgledu, za one koji ne žele da se minimalno mijenja prirodnu teksturu kose, ali želite poboljšati obilježja, za one koji ne žele da se vežu za uslugu koja zahtijeva kontinuitet u vremenu, DEKOTTO je spektar proizvoda zahvaljujući svojim svojstvima potpuno izgubite pojam o njegovu uporabu nakon samo 3/5 pere.
- BIJELO tretman za kosu : da bi se zadovoljile potrebe onih koji ne voleboje sijedi i želite ga pokriti bez djelujući kemijski i za one koji, naprotiv, jednostavno želite poboljšati svjetlinu bez mijenjanja refl. Proizvod je u stanju djelovati na ciljani način.
Shades 8 briljantne nijanse biti moderan : crna, smeđa INTENSE VIOLET crvena, smeđa, zlato, bakar, FIRE RED, SILVER.
box : 200 ml tube .

Related

X

privacy