INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog proizvoda i pribora za profesionalne frizere


hrvatski

Thanks
for your vote 👍

X


Srži od bambus
Srži od bambus - ALFAPARF - Tretmani - za njegu kose

Srži od bambus
ALFAPARF - Tretmani - za njegu kose


MIDOLLO DI BAMBUS

tretman za obnovu oštećene kose, oštećene i oslabljene
Liječenje može popraviti oštećenja unutarnje strukture kose, vratiti koheziju između kutikule i korteksa i obnoviti integritet površine.

RESTRUKTURIRANJE regenerator za kosu
Učinkovito čišćenje obogaćena s dragim sastojaka rimineralizzati olakšati proces restrukturiranja vlasi.
Boce od 250 i 1000 ml.

ponovnog punjenja MASKA
Restrukturiranje tretman za popravak i ojačati oštećenu kosu, oštećen i oslabljen. Bio- obnavljajuće djelovanje od bambusa srži potiče regeneraciju globalne strukture. Cijev od 250 ml i 1000 ml staklenku.

OBNOVA LOSION
Tretman jednokratne doze bez ispiranja za popravak i jačanjekose krhki, izuzetno oštećen i oslabljen. Bogati koktel kontroliranim otpuštanjem elemenata u tragovima. Koristi se postupno omogućuje vam da pronađete 100% zdravlje i ljepotu prirodne kose. Bočice od 13 ml u kutiji 6 kom.

DNEVNI POPRAVAK
Ne - ispiranje sprej tretman za izrazito oštećenu i krhku kosu. Restrukturiranje trenutak finalizirati proces obnove pečaćenjem zanoktica i pruža učinkovitu zaštitnu barijeru. Kozmetički sredstva daju odličnu detangling, hidrataciju i sjaj. Bočica 125 ml.

cauterization serumu
Profesionalni tretman za dubinsko rekonstrukciju izuzetno oštećene i oslabljene kose. Termo - aktivna formulacija popraviti najdublji štetu, ponovno interni materijal kose. Bočice od 13 ml u kutiji 6 kom.

PRO koncentrat
Liječenje usmjerena udar na globalnu rekonstrukciju jednostavnosti koje oštećene i oslabljene kose. Vrati unutarnje pitanje vraćanja snage kose, vitalnost i fleksibilnost. Pot od 500 gr.

Related

NUTRISEDUCTION - ALFAPARF
Laneno sjeme DIAMOND - ALFAPARF
AKTIVNI KOSE POWER - ALFAPARF
Laneno sjeme DIAMOND NJEGA - ALFAPARF

X

privacy