INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog proizvoda i pribora za profesionalne frizere


hrvatski

Thanks
for your vote 👍

X


PHYSIA ETERIČNA ULJA
PHYSIA ETERIČNA ULJA - DEMERAL - Tretmani - za njegu kose

PHYSIA ETERIČNA ULJA
DEMERAL - Tretmani - za njegu kose


PHYSIA vrline eteričnih ulja

PHYSIAlinija je osnovana 2004 s namjerom promicanja novi način koncipiranja proizvoda za profesionalnu uporabu tricologico. Strast ineophodna pomoć naprednih znanstvenih spoznaja dovela do onoga što je za mnoge još uvijek je nedostupan : kvalitetne proizvode koji se nalaze svoje korijene u poštivanju i svjesno korištenje sirovina koje nam priroda uvijek daje. Kvaliteta koja je gurnula DEMERAL liječiti pojavu PHYSIAkao počast visoke klase koji zaslužuju haljinu barem jednako vrijedan kao i oni sadržeizrađene od materijala koji se mogu reciklirati i ekološki kompatibilan.

nema alkohola. NO SLS. NE SLES
Etil alkoholnatrij laureth sulfat (SLES) i natrij lauril sulfat (SLS) su agresivne tvari za kožu kao što su mijenjaju normalnim fiziološkim pH čineći kožu sigurno čistiali suholišen svoje prirodne obrane i nemoćni protiv agresije od vanjskih utjecaja. Ostale da učinci tih tvari su : iritacije očiju i kožeodgođenog zarastanja ranazagađenja naših tijela i okoliša. Svi proizvodi iz linije PHYSIApoštivanje dobrobiti našeg tijela i okolišanemojte koristiti ove stavke, ali iskoristiti deterdženata za osjetljive prirodnih izvora. Zašto očistiti ne znači više šteteZahvaljujući korištenju eteričnih ulja.

eteričnih ulja : ŠTO SU
?Načela su aromatičniprirodne komplekse molekula sintetiziraju postrojenja koja koriste sunčevu energiju i sadašnjost u obliku sitnih kapljica u lišćuu laticama cvijećau kore od voćana smoluu drvu. Vrlo moćne prirodne tvaris visoka penetracija i učinci lako provjerljiveETERIČNA ULJA sadrže u njima aktivno što je na energiju sunca i obnovu procesa. Poteškoća obrade ivelika količina biljnog materijala potrebna (mislim da bi dobili jednu kap eteričnog ulja ruže potrebno trideset cvijeće)bi ove dragocjene zlatne biljna ulja kojastoljećimapriroda i dalje nam dati. Iskorištavanjem svojstva eteričnih uljalinija PHYSIA je usmjeren na nekoliko konkretnih akcija da svaki od njih ima : energizingdetoksikacijeprotiv perutinormalizacijuumirujuće. Za korištenje kod kuće ili u neku ustanovu.

X

privacy