INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog proizvoda i pribora za profesionalne frizere


hrvatski

Thanks
for your vote 👍

X


SIGURNO STRUČNI POST COLOR
SIGURNO STRUČNI POST COLOR - FAIPA - Tretmani - za njegu kose

SIGURNO STRUČNI POST COLOR
FAIPA - Tretmani - za njegu kose


nastavak liječenja za klijenta

asortiman proizvoda koji omogućuje potrošaču nastaviti tretmane salon u domu. Formulacija uključujekorištenje tekućih kristala i laneno sjeme da bi mogli da se vrate u kosi podvrgnuti tretmanima kao što su bojanje, izbjeljivanje, trajne i povlačenja sredstava, pravo stupanj idratazione.Indicata i za one koji su, nakon što je prirodna kosa, ona treba očistiti ih vrlo nježno svaki dan, a također i za one koji se bave sportovima na vodi.

šampon za kosu - na tekućim kristalima i laneno sjeme
Idealno za čišćenje kose vrlo nježno i dnevno. Compensagli učinci sušenja zbog bojenja, perms i izbjeljivanje, korištenje četke, sušila za kosu i izravnavanje. Vraća novu vitalnost, tjelesnu i sjaj.
kutija : boce od 300 i 1000 ml

KOSE KREMA - na tekućim kristalima i laneno sjeme
To jesavršeno upotpunjavanje regenerator SIGURNO PROFESSIONAL.Particolarmente pogodan za slabe kose, koji su prošli bilo kakvu kemijsku obradu i naglasio iz sušila za kosu, ploča za kuhanje, četke. Štiti i jača prirodnu vlažnost kose vlakana. Daje novi sjaj, elastičnost i upravljivost.
box : cijevi 250 i 1000 ml

tekućih kristala - laneno sjeme
To jekoncentriran specifičan tekućine za liječenje suhe kose, oštećena, sa split završava. Štiti od štetnih četke, sušilo za kosu, tanjura. Pogodno za one koji prakticiraju u vodenim sportovima. On preporučuje uporabu kao zaštitnik za solju i klorom. To nije masna.
paket : ne sprej plinska boca 100 ml

Related

CITY LIFE hidratantna - FAIPA
FAZA ESSENTIAL KOSE - GYM - FAIPA
FAZA ESSENTIAL detoksikacije - FAIPA

X

privacy