INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog proizvoda i pribora za profesionalne frizere


hrvatski

Thanks
for your vote 👍

X


LUXVIVA
LUXVIVA - MEDAVITA - Tretmani - za njegu kose

LUXVIVA
MEDAVITA - Tretmani - za njegu kose


LUXVIVA

Medavita lansira novu liniju Luxviva, multi - funkcionalni tretman koji se bavi zdravlje i ljepotu u boji kose i izbijeljene kose. Prisutnost ekstraktom suncokreta imoć složenog amino Concentrée daju snagu i sjaj kose, a štiti posebno kosu krhki i oštećene od kolorita, ali isto tako je napraviokosa lomljiva i bez sjaja, nakon ponovljenog izbjeljivanje. LUXVIVA kontrasti i sprečava starenje strukturi kose, smanjuje gubitak boje, štiti od UV zračenja i povećava svjetlinu kosu.

COLOR PROTECTION SHAMPOO pH 5
Anti - slobodnih radikala, antioksidans, anti -fade, zaštitna, osvjetljavajući
Nježno čisti, a štiti vlasi i kozmetičke boju od izlaganja suncu i agenata za okoliš. Boja je svijetla, svijetle, jarke, matičnih hidratizirano, svijetle. Pogodan za sve tipove kose.
box : 250/1.000 boca ml

SILVER ŠAMPON pH 7
Anti - žuta, protiv slobodnih radikala, antioksidans, zaštitna, osvjetljavajući
Neutralizirajući šampon neželjene nijanse žute. Zahvaljujući formuli obogaćenoj pigmenata izravne, štiti i hladi razmišljanja, a ostavljajući kosu mekom, pun, sjajan i lako se češlja. Boja je svijetla, svijetle, jarke, matičnih hidratizirano, svijetle. Pogodan za plavu kosu, izbijeljene, iscrtani, sol i papar, i naravno bijelce.
box : 250 boca ml

zaštitnu masku COLOR pH 3,5
Anti - slobodnih radikala, antioksidans, zaštitna, vlaži, omekšava, detangling, uređaj, vraća pH, topiv u vodi i lako isprati
Fotozaštitnog maska ​​. Hrani, uvjete, štiti i produljuje se živost, svjetlina, razmišljanja i dubina intenziteta boje upravo učinio. Prisutnost ulja jojobe, po vrlo visokim afinitetom na vlakna kapilara i sa izvanredne hranjiva, vlaži i omekšava svojstva, obnavlja, jača i vlaži intenzivno.
box : tresite 250/500 ml

ZAŠTITA PUNJENJE COLOR NAKON pH 3,5
Anti - slobodnih radikala, antioksidans, zaštitna, poučan, anti -statički, vraća pH
Emulsion zaštitni učinak dopocolore Mirror. Njegova jedinstvena filmska formiranju akcije prelama kose i pojačava odražava snagu. Štiti boju od mehaničkog i okoliša stres, otklanja statički elektricitet, a imajući kosa mekana i elastična. Jamstva obrana protiv foto - oksidacije boja kose, što smanjuje količinu UV zraka, koje dolaze na površinu vlakna kapilara, jača korijen, daje tijelo i održavanje više svježinu i sjajbojanje svježe napravljen. Pogodan za sve tipove kose.
box : 7 ml bočica x 24 kom

RAVVIVANTE BOJA koncentrat
Anti - slobodnih radikala, antioksidans, zaštitna, osvjetljavaju boju, popravak, osvjetljavajući
Revitalizirajući emulzija za bojenje. Popravak oštećene dijelove vlakana, kompaktnih i zatvara kutikulu za bolje fiksiranje boje i sjaj odmah. Kosa osvojila izvanredno svjetlinu, elastičnost, tvrdoća i vitalnost, imajući ujednačenu boju od korijena do vrhova. Pogodno za obojenu kosu, bijeljena ili istaknute kose.
box : 10 ml x 10 +10 kom

MLIJEKO iperproteico pH 6,5
Umirujući, uređaj, vlaži, zaštitna, ublažavajući
Zaštitno mlijeko za osjetljivu boje kože kozmetičke, djeluje izravno u mješavinu boja / destaining. Njegova ekskluzivna formula umiruje kožu i uređajvlasi, ostavljajući kožu mekom i hidratizirana ikosa jaka i zdrava. Pogodan za osjetljivu kožu ili posebno osjetljivim ili osjetljivu kosu.
box : 1000 boca ml

Anti - slobodnih radikala, antioksidans, ne ostavlja talog
Vosak mat otporan na svjetlo fleksibilni. To daje punog stil i definira mat efekt. To ne otvrdne kosu koja ostaje definirana, preoblikovao lako bez ostatka. Pogodan za sve tipove kose.
box : 100 ml jar

Anti - slobodnih radikala, antioksidans, ne ostavlja talog, osvjetljavajući
Vosak sjajni srednje čekanje. Istaknite sjaj kose bez vaganja dolje. Definicija Media za stil mekom, prirodne i sjajnom. To ne ostavlja talog.
box : 100 ml jar

NJEŽAN SPRAY GLOSS
Poučan suhom, ostavlja talog
Sprej poučan plin iz ni trenutak i intenzivnog mirisa s izvanrednim briljantna. Donirajte nevjerojatnu sjajan učinak na kosu, za najglamuroznijih navrata, kako u večernjim satima tog dana. Dries odmah, bez traga ostatka, ne-masnu i štiti od vlage. Od svjetla i svilenkaste teksture daje sjajan učinak na dugi rok koji ostavlja kosu kompaktan, svijetao i sunčan. Pogodan za sve tipove kose, pogotovo u boji.
box : 150 boca ml

Related

ColorControl - tehničara boji - MEDAVITA
CURLADDICT - MEDAVITA
LISSUBLIME - MEDAVITA
Losion Concentrée HOMME - MEDAVITA
MV LIJEČENJE - JESEN - MEDAVITA
MV LIJEČENJE - peruti - MEDAVITA
MV LIJEČENJE - ANTISEBO - MEDAVITA
MV LIJEČENJE - DELICATE Cuti - MEDAVITA
MV za ispune - PREHRANA - MEDAVITA
MV STRUKTURE - Styling & Finiš - MEDAVITA
NUTRISUBSTANCE - MEDAVITA
PUROXINE - MEDAVITA
SOLARICH - MEDAVITA
ß - REFIBRE - MEDAVITA
velura - MEDAVITA

X

privacy