2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


VITAPELLE
VITAPELLE - PHITOFARMA - Esztétika

Rate this product:


0 click

VITAPELLE
PHITOFARMA - Esztétika


a csiga iszap

regenerálja a szöveteket, lassan, folyamatosan
Nemrégiben kozmetikai kutatás arra koncentrál, a javítása a természeti források. Ezek közül kiemelkedik a csiga iszap, természetes váladék, amely biztosítja, hogy:
• HIDRATÁLÓ AKCIÓ;
• ANTI AGE CSELEKVÉS;
• TÁPLÁLÓ ÉS REGENERÁLÓ FELLÉPÉS;
• MEGNYUGTATÓ;
• HÁMLASZTÓ, TISZTÍTÓ;
• GYÓGYÍTÓ CSELEKVÉS.

ARCKRÉM CSIGA ISZAP
Regeneráló, antioxidáns krém, ami táplálja a bőrt és javítja tónusát és rugalmasságát. A kezelés akció láthatóan csökkenti a pattanások pattanások, égési sérülések, foltok és hegek miatt.
JAVÍTÁS Arc maszk csiga iszap-6 %
Visszaállítja a bőr természetes nedvesség egyensúlyát. Gyakorlatok a bőr tápértéket és antioxidáns fellépés mellett kiküszöbölő óvatosan elhalt sejtek a felhám. Ez is birtokol egy természetes kezelés intézkedés csökkentése
láthatóan héjhibák, pattanás, égési sérülések, pattanások vagy hegek köszönet mucopolysaccharides, hogy a sorja csiga miatt.
JAVÍTÁSOK CSIGA SZEME TÁSKÁK ÉS ESCIN
Konkrét segítséget nyújtani, ellensúlyozzák a ráncok, a puffadtság és a sötét karikák. Escin van egy erős védelmi hajó, és nagyon hatékony kezelésében a stagnálás a folyadék a szövetekben. A tapaszokat is gazdagodott a zöld tea, amely a mikrocirkuláció elvezetését hatással van, Ginkgo Biloba álló bioflavoni, amely elősegíti a perifériás keringést is gyorsítja, borostyán és a zsurló, amelyek serkentik a bőrben, így rugalmasságát, a szövetek, Aloe vera, fibroblasztok gazdag vitaminokban, ásványi anyagok és aminosavak küzd kár és bőrpuhító, lágyító és frissítő.

Related

SZERETŐ KÖRÖM EXTRALINE GÉL RICOSTRUTTORE - PHITOFARMA
SZERETŐ KÖRMÖK-KÖRÖM SOAK-OFF - PHITOFARMA
VITAPELLE - PHITOFARMA
PHITOMAKE-IG - PHITOFARMA

X

privacy