2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


HEAD LINE JAM
HEAD LINE JAM - TMT - Gel és befejezni a haj

Rate this product:


0 click

HEAD LINE JAM
TMT - Gel és befejezni a haj


LINEA HEAD JAM

HEAD FASHION JAM GEL
Alapvető, hogy gyorsan elérni modern frizurák, rögzítő haját, ami egy tökéletes mennyiség. Ideális, hogy a formás megjelenés, fényes haj jogosító nedves.
Kiszerelés: 250 ml-es flakon, 500 ml-es jar.

Mergellina ECO SZÓRÓFEJ JAM - nedves
Eléréséhez elengedhetetlen, hogy a modern frizurák, élénk és természetes. Mergellina tartalmaz kollagént, amely védi és táplálja a hajat, megvédi őket a nap és a szél. Ez alkalmas arra, hogy tartsa a haj csúcsformában.
csomagolás: üveg, 300 ml.

HEAD JAM Follie MOUSSE - extra erős tartást
Ideális a legigényesebb fodrász. Ez alkalmas arra, hogy támogatja a hagyományos stílus és a különleges hatást, vagy újítsa meg állandó jelleggel. Mint egy utolsó érintés, hogy hangerő, a test és a fényt stílus.
csomagolás: üveg 250 ml.

JAM ostobaságot hajlakk HEAD
Hajlakk hajtógáz nélküli. Köszönhetően extra erős tartást biztosít a magas hozam és az ideális eszköz a legigényesebb fodrász. Nagyon fontos, hogy támogassa az utolsó sem, hogy elérjék frizurák, rendkívüli mennyisége és ragyog a modell és felhívni a hullámok és fürtök.
csomagolás: üveg 250 ml.

HEAD JAM Follie OIL
Tartalmaz természetes olajokat mineralizáló hogy kiegyensúlyozzák a haj szerkezetét azáltal, hogy növeli a fényezés és javítja a megjelenés : takarja le egy láthatatlan film, védi a sérülésektől külső ügynökök. Tartalmaz egy fényvédő, amely véd az ultraibolya sugárzás tartása teljesebb és puha. Ez nem zsíros, és nem terheli le a hajat.
csomagolás: üveg 250 ml.

X

privacy