2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


KÉK DECO POR - FEHÉR DECO POR
KÉK DECO POR - FEHÉR DECO POR - EXTREMO - Haj fehérítő

Rate this product:


2 click

KÉK DECO POR - FEHÉR DECO POR
EXTREMO - Haj fehérítő


szépség frizura

DECO Powder Blue a fehérítő por kék kompakt fokozott intézkedések elérni a tökéletes szőke maximális villám. Úgy működik, a lehető legnagyobb biztonság és a sokoldalúság. Ideális a villám gyors és erőteljes akár 7 árnyalatok a természetes vagy festett haj. Formula Ultra - kompakt, nem hoz létre a por hatása előkészítése során, és ne lélegezze be a levegőben lebegő részecskék. Tartalmaz hidratáló hatóanyagok, hogy egészségének megőrzése a haj. A képlet a kék pigmentek anti- sárga keresetet különösen alkalmassá teszi a technikák csíkok és kiemeli, hogy a levegő vagy a védett (fóliák).

DECO FEHÉR POR a fehérítő por fehér por megfogalmazás a nehéz a nem-felejtő, tele kiváló minőségű alapanyagok és pigmentek, a kék- lila, hozamok kiváló fehérítés bármilyen technikával (csíkok, elszíneződés, napégés, stb.) maximális tisztelet a hajat, megakadályozza a színe változik narancssárga - sárga.

használat módja : , védőkesztyűt, folytassa a keveréket jól szellőztetett helyen, öntsük egy nem fémes tálba, és adjuk hozzá a szükséges adagot, kis adagokban az oxidáló emulzió, amíg nem kap az összhang kívánt. Keverjük össze alaposan, hogy az oxidálószer 10-20-30 vagy 40 térf egy keverési arány 1:2
box : tégely 500 gr.

X

privacy