2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


Colordesign : HAIRDESIGN
Colordesign : HAIRDESIGN - COLOR DESIGN - Kezelések - Hajápolás

Rate this product:


0 click

Colordesign : HAIRDESIGN
COLOR DESIGN - Kezelések - Hajápolás


FALL

kezelősor colordesign / HAIRDESIGN képezi egy sor hajápolási termékek, gondosan alakították alapanyagok kiváló minőségű, dúsított Ceramide A2 megelőzésére, enyhítésére, és megszünteti a leggyakoribb hiányosságokat a haj. Minden termék finoman illatosított és elegánsan csomagolva : Samponok a modern szálcsiszolt alumínium PE tartályok, üveg az elegáns ast Uccio átlátszó, teljes latex cumit az alkalmazás.

• FALL LINE SEGÍT
SEGÍTÉSE sampon ANTI
Ceramide A2 és Keratin
A hatékony és gyengéd a termék alkalmas minden hajtípushoz. A pontos formula, gazdag hatóanyagok és finom, így alkalmas gyakori használatra. Hatása vascularizing különösen hatékony a megelőzés a hajhullás és segít normalizálni a fiziológiai egyensúlyát a bőr és ezáltal a haj és a fejbőr újjáéleszteni.
csomag : 300 ml-es flakon.

• FALL KEZELÉS SEGÍT
Ceramide
Hajhullás lehet átmeneti vagy krónikus. Az első esetben, elsősorban az anyagcsere-, vagy más fizikai problémák, mint például a túlzott használata kefék, tányérok, fúj szárítók és vegyszerek, a második esetben, főleg örökletes problémák sújtják a 50%-a férfi lakosság. Az adjuváns kezelés ceramid, hála a tulajdonságait a hatóanyagok és a hordozó regeneráló, revitalizáló kezelés, hatásainak kivédésében csökkenése átmeneti és enyhítő azok egy krónikus állapot.
Utasítás használata után alapos mosás a hajad samponnal ANTI SEGÍT colordesign, itassa nedves haj, terjeszteni tartalmát egy ampulla adjuváns közvetlenül a bőrön: egy gyengéd masszázs, hagyja hatni néhány percig és folytassa a szárítást.
csomag : 10 ml-es ampulla egy csomag 12 db.

X

privacy