2018
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


Colordesign : HAIRDESIGN
Colordesign : HAIRDESIGN - COLOR DESIGN - Kezelések - Hajápolás

Rate this product:


Colordesign : HAIRDESIGN
COLOR DESIGN - Kezelések - Hajápolás


FELÚJÍTÁS

• LINE REKONSTRUKCIÓJA
Ceramide A2 és Keratin
Biztosítja a sérült haj és törékeny kiegészítéseként amino strukturális képes újjáépíteni a természetes szerkezetét úgy, hogy az összetevők miatt kiesett technikai kezelések intenzív. A kombinált termékcsalád lehetővé teszi, hogy látható eredmények az első alkalmazás.

sampon REKONSTRUKCIÓJA
Az egyes hatóanyagok a termék, keratin és a ceramid A2, hogy új szerkezeti aminosavak a haj, így azonnal puha, fényes és könnyen fésülhető.
box : 300 ml-es flakon.

REKONSTRUKCIÓ maszk
Ez a leginkább aktív termékcsalád dúsított keratin ceramid és A2. Amellett, hogy a rekonstrukció a sérült vagy meggyengült haj teszi a rúd a nagy strukturális aminosavak és gyakorolni rendkívül hidratáló és bőrpuhító mind a hajat és a fejbőrt. A kezelés végén, a haj puha és selymes.
box : tömlő 200 és 500 ml jar.

OIL REKONSTRUKCIÓJA
Ez a tömör hordozó az aktív összetevők, restituitivi és lágyítók. Védi mind a mind a haj a fejbőrön, a haj hordoz egy igen magas védelmi V. fürdők, szolárium, helyezze a védelmi intézkedés a fejbőr technikai kezelések, például a színezés és állandó. Nagy hajbontó, tette hozzá, hogy a rekonstrukció krém fokozza védelme és az újjáépítés a haj.
box : 10 ml-es injekciós üveget egy csomag 12 db. 300 ml-es flakon.

MOUSSE KORPA tápláló és hidratáló
A magas fehérjetartalmú természetes korpa, hidratálja és revitalizálja a hajat kezelik. Azt is hozzá kell adni a keverék a festék vagy állandó, hogy védi a hajat, és ez puha és rugalmas, míg a processzorok. A megfogalmazott rehidrálása és kibogozni a haj, működik, mint egy öblítést nem igénylő balzsam védi a hajat a fehérjék.
box : 250 ml-es flakon.

X

privacy