2018
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


NUTRY : száraz haj
NUTRY : száraz haj - NAPURA - Kezelések - Hajápolás

Rate this product:


NUTRY : száraz haj
NAPURA - Kezelések - Hajápolás


NUTRY : CAPELLI SECCHI

Kizárólagos

kezelés célja, hogy folyamatosan tökéletesen ép és funkcionális keratin a haj szerkezetét, köszönhetően az ideális táplálkozási és hidratáló hiányzik a haj törékeny, fénytelen és száraz.

M | 8 NUTRY
microproteins
Fehérje koncentrátum célja, hogy erősítse a haj szál, minőségének javítása köszönhetően azonnali és hosszan tartó hidratálást. A fehérjék Cashmere integrálható keratin haj javítása lágyság ellenállás. A Tavirózsa kivonat erősíti és biztosítja a belső nedvességet a haj. Heti használatra.
Csomagolás : 30 ml-es palack egy doboz 5 db.

S | 8 NUTRY
sampon
Különleges sampon száraz hajra, a hatalmas hidratáló, tápláló. A fehérjék Cashmere integrálni közvetlenül a haj szál, helyreállítása az optimális nedvességtartalom és hajat selymes és rendkívül tanulékony. Ugyanakkor a fehérje kivonatok Búza és Mandula erősíti és táplálja a hajat, hidratáló, hogy hosszú idő miatt a kialakulása egy köpeny könnyű és tartós. Készült ultra- puha, természetes felületaktív SLS mentes, haj, hajmosás után, terjedelmes, puha és fényes. Heti használatra.
csomagolás: üveg 200 és 1000 ml.

C | 8 NUTRY CREAM CONDITIONER
kondicionáló krém
Tápláló krém a szép haj az intenzív hidratáló akció, kifejezetten a kezelés a szár törékeny és száraz. Cashmere fehérjék, búza és Almond táplálják a haj szál, míg a kivonatok Altea és Lily vissza energiát a haj és mély hidratálást. Olajok rendkívüli fényt és selymes. Egy egyedülálló és alapvető gesztus, hogy revitalizálja, hidratálja és javítja a textúra a hajat anélkül, hogy súlya le, visszaállítva az eredeti tanulékonyság és a test. A heti
Konténer : 200 ml tubus és 750 ml-es palack.

Related

BOX FŐOLDAL PROGRAM - NAPURA
AKTÍV : korpásodás elleni - NAPURA
Anagén : kiegészítése NÖVEKEDÉS - NAPURA
SZÍN: hajra - NAPURA
ENERGY : segíteni FALL - NAPURA
PH : BIVALENTE aranyos és LENGTHS - NAPURA
PRIME MEGELŐZÉS ÉS KARBANTARTÁS - NAPURA
Megtisztítani : fejbőr tisztító - NAPURA
RIKEIR : KERA - újjáépítés - NAPURA
S | 6 ACTIVE - NAPURA

X

privacy