2018
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


NIGEM KUR
NIGEM KUR - BIOSHINE - Rawatan - rambut penjagaan

Rate this product:


NIGEM KUR
BIOSHINE - Rawatan - rambut penjagaan


KERUGIAN PENCEGAHAN LOTION Trivalen
Losyen trivalen yg membantu dalam pencegahan keguguran rambut, walaupun dengan kehadiran lemak dan kelemumur. Tindakan multivitamin daripada bahan-bahan aktif yang terkandung dalam ekstrak tumbuhan (ekstrak rosemary, menthol dan bijaksana), dalam Procapil (formula dipatenkan) dan Sel Stem di dalam tumbuhan, nikmat nada kulit yang sempurna, membolehkan anda untuk menyuburkan kulit dan rambut sehingga akar : membantu memperbaiki keadaan kulit berminyak berlebihan dan mengurangkan mengelupas kelemumur. Tindakan cecair itu dibuat terbukti dengan rasa sejuk sedikit.
kotak :. vial 8 ml dalam kotak 10 pcs


LINE SYAMPU NIGEM KUR
Garis tertentu pada pH fisiologi. Ia tidak mengandungi Sodium Laureth Sulfate (SLES) dan DEA. Dikaji untuk rawatan kulit cantik dan rambut.

SYAMPU AXENTIA - pencegahan kejatuhan yg membantu
Terima kasih kepada bahan-bahan aktif dan Procapil, membersih rapi dan rebalances serat rambut, meninggalkan ia berkilat dan gebu. Mengandungi:. Procapil, ekstrak Vine Merah, Vitamin B6, Vitamin E, Ekstrak Jelatang, yis, Urea dan D- Panthenol

SYAMPU SYNERGY - rambut berminyak - pH fi siologico
Mengandungi : Hijau Tanah Liat, Minyak Tea Tree, Vitamin PP, menthol semula jadi, Biotin atau Vitamin H atau Vitamin B8, yis bir, Urea, Rosemary Extract, Ekstrak Burdock, D- Panthenol, Piroctone Olamine, AC BERSIH (khususnya aktif terhadap kulit dan gris rambut) dan sayur-sayuran gliserin.

SYAMPU TRICOMIX - kelemumur - pH yang seimbang
Mengandungi:. Pokok teh Minyak, Ekstrak Kuda Chestnut, Ekstrak Jelatang, Piroctone Olamine, Sayuran Gliserin, kristal Menthol, Ekstrak Yis, Rosemary, dan D- Panthenol

EXTREME SYAMPU - rambut berwarna dan permed
Tenaga, mengandungi D- Panthenol, Sayuran Gliserin, Benzophenone -4, Ekstrak Aloe Vera, Ekstrak Ginseng, Elastin Marin dan Urea.
kotak :. botol 350 ml dan 1000

BODY HAIR SHAMPOO - rambut dan badan
Sesuai untuk mencuci manis dan kerap rambut dan badan. Mengandungi D- Panthenol, Ekstrak Teh, sayur-sayuran Gliserin, pelindung matahari larut lemak, benzophenone -4 dan Elemen Trace (Tembaga, Zink, Besi, Silikon dan Magnesium).
kotak :. 350 botol ml

Related

NIGEM KUR - SYAMPU AIS - BIOSHINE
SOFTAGE - BIOSHINE
ANNES CAHAYA - BIOSHINE
RIVITOIL - BIOSHINE
KERATIN YANG LICIN - BIOSHINE

X

privacy