.

brands for hairstylist

2021

Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


Realiti oleh Fabio Zaffignani

DAVINES ❤️
Talent-Influencer
Realiti oleh Fabio Zaffignani


Salon rambut pendandan di Piacenza

FABIO ZAFFIGNANI membuka salon pertama di 1989 di Pusat Piacenza dan ia segera jelas kepadanya bahawa dia tidak akan menjadi pendandan rambut biasa. Malah, ia mempunyai satu projek untuk "membawa kepada Piacenza inovasi yang dicadangkan di dunia metropolises".
Di sini telah lahir beberapa paten yang terdiri daripada curlers inovatif hari ini dikenali sebagai MultiWave ' untuk kaedah yang sebenar bekerja dengan teknik khas yang telah berpaling 30 tahun: METODOREALITY. Bagi suku abad ' salon di Beverona Avenue telah diubahsuai ' menambah Perkhidmatan baru termasuk teknik warna baru seperti penurunan.
Falsafah yang ia diilhamkan diringkaskan dalam plak yang dimasukkan ke dalam Atelier yang berbunyi: "kita mendengar keperluan anda ' kita mentafsirkan keinginan anda ' kita menghargai keunikan anda. Kerana datang keluar dari Salun kami, anda boleh memberikan kami senyuman yang mudah dan tenang... senyum mereka yang paling cantik. "

Gaya ambien: putih putih dinding ' kehangatan panas kayu cahaya daripada parket yang berterusan dalam talian bergantian dan garis linear perabot ' rujukan kepada HOBI Fabio yang diwakili oleh akar yang digunakan sebagai aksesori perabot bercakap tentang watak Pengarah artistik salon yang elegan ini.
Segala-galanya menyampaikan ketenangan dan keseimbangan. Di sini tidak ada ruang untuk ' gejala tenaga ' yang belum dijumpai direction'here sudah mencapai keharmonian. Fabio telah membuat kegembiraan yang ringan dan simpati instrumen yang kuat yang
Ia membolehkan ia menawarkan pelanggan nilai tambah berbanding dengan persediaan profesionalisme dan bakat yang tidak dipertikaikan: kemanusiaan ' unik sebagai kualiti yang jarang mampu untuk membuat menghargai semua kemahiran lain.

Realiti
Via Beverora 16/H
PIACENCE (PC)


Rate this product:


33 click

Related

Orea Malia - DAVINES
Hairallegri pendandan rambut - DAVINES
Realiti oleh Fabio Zaffignani - DAVINES

X

privacy