.

brands for hairstylist

2022

World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


Kunnen we vast ...
CONTACT THE COMPANY

SHOT ❤️
Gel en afwerking haren
Kunnen we vast ...


WE CAN ... Fix

FIX - ME HARD - sterke lak
ecoExtreme hold voor bevestiging en besloten elk type kapsel te creëren zonder dat er residu. Heeft geen invloed op de cosmetische kleur. Beschermende formule en vochtbestendig. Fles van 350 ml.

FIX - ME - lak eco mediums
Vaststelling modulaire type medium, om een ​​maximale naleving van de structuur, zelfs de fijnste haar zorgen, verlenging van het landgoed dell'acconciaturae. Heeft geen invloed op de cosmetische kleur. Beschermende formule en vochtbestendig. Fles van 350 ml.

MINI - FIX HARD - sterke lak eco
Extreme hold voor bevestiging en besloten elk type kapsel te creëren zonder dat er residu. Heeft geen invloed op de cosmetische kleur door het verhogen van de helderheid. Beschermende formule en vochtbestendig.
100 ml flacon.

LIFT - flash en achter
Innovatieve maakt gebruik van natuurlijke harsen en thermo actieve elk type kapsel te creëren. Verdampt en is direct droog. Model en creëert extreme effecten en elastisch en met een paar penseelstreken renovaties en bedenkt een andere look. 200 ml fles.

WHAT'S UP - sterke haarspray
Gepolijst en in een absoluut vastbesloten vast zonder het te verzwaren en niet vet. Ideaal voor het creëren van volume en herstellen van eventuele kapsel langdurig.
Fles van 400 ml.

we kunnen veranderen..
- SHAKE ME HARD - extra sterke mousse Mousse ultra hoge prestaties in extreme greep van de nieuwe generatie. Vocht Formule harsen met licht effect. Fles van 300 ml.
- Shake Me - speciaal medium krullend mousse De nieuwe formulering biedt meer elasticiteit in de haarvezel te definiëren en beeldhouwen je haar is van nature krullend permanentato. Fles van 300 ml.
RAPID KRUL - vloeistof effect egel Benadrukt de beweging van krullend haar, waardoor de elasticiteit en stevigheid. Fluid is bijzonder rijk aan natuurlijke stoffen en waardevolle moisturizers. 200 ml fles.
STAND- UP - antikroes volumizing spuiten
Spray formulering micromolucair zonder spoelen om body en volume aan het haar nog dunner te maken. 200 ml fles.


Rate this product:


30 click

X

privacy