.

brands for hairstylist

2022

World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


We kunnen zorgen ..
CONTACT THE COMPANY

SHOT ❤️
Gel en afwerking haren
We kunnen zorgen ..


WE CAN .. LET

LISS STRESS - anti - frizz smoothing masker
Gladmakende crème disciplineren in staat om zelfs de meest rebelse haar, krullend en kroezend vorm te geven. Faciliteert styling, waardoor elektrostatische effecten.
200 ml fles.

SLIDING - balsem spuiten pre - cut
Product bifasco actie ontklittende en conditionering. Vergemakkelijkt de uitvoering van de snede het creëren van een compacte werkoppervlak om te benadrukken dat elk detail is dat de schaar van het scheermes. 200 ml fles.

SPARKLING - druppels lijnzaad
Serum polijsten en glad te maken. De nieuwe formulering van de rijkste en meest voedzame dringt de haarschacht waardoor het haar glanzend en zijdezacht aanvoelt.
Flacon van 75 ml.

SAFE - laat vallen zorg
Weer bij elkaar perfect het lelijke effect van gespleten haarpunten. De keratine bevatte creëert een driedimensionale glans voor een natuurlijk effect.
Flacon van 75 ml.

WE KUNNEN.. INNOVATE
YUM - vezelige pasta
Deeg modellering van flexibiliteit. Maximale beeldweergave voor elk detail wanneer het rechtstreeks op. gespikkelde op je handen, zijn er specifieke onderwerpen die u in staat om absoluut moderne kapsels te krijgen en gebroken. Sterke fixatie. 50 ml pot.

Houden zonder drogen haar en is gemakkelijk te verwijderen met een shampoo. Zorgt voor een veilige en stabiele langdurige. 50 ml pot.

FLUID CRASH - gel - lijm Extreme
Super fixeermiddel. Het laat geen residu achter en is niet vet. Droogt snel stevig en lang staren. Een soort sculptuur modern en uniek.
150 ml fles.

WAHO - extra sterke gel
Klassiek en tijdloos bevestigingssysteem. Super vormbaar gel effect en hydro - reactivering, niet vet en niet het haar drogen.
150 ml fles.


Rate this product:


30 click

X

privacy