.

brands for hairstylist

2021

World katalog av produkter og tilbehør for profesjonelle frisører


norsk

Thanks
for your vote 👍

X


FOR veivisere
CONTACT THE COMPANY

DAVINES ❤️
Gel og finish hår
FOR veivisere


styling og etterbehandling
Davines tilbyr en rekke uvanlige og raffinerte produkter, som tillater å spille kreativt for å utvikle seg i en autentisk og originalt uttrykk for stil. Materialer og atypiske endrings artister, kjent som ekte artist verktøy, ideelt for et studio av skulpturell hår. Suksessen av linjen for styling og etterbehandling med produkter av høy kvalitet differensiert av faktorer av boet og de ​​ulike effekter, som bestemmes av de respektive beløpene, har vært gjenstand for økende interesse på den delen av sluttbrukere, hovedpersonen i den kreative prosessen siden av frisør i bruk av Wizards for finjustering.

N. 11 LIM for veiviser
Superglue universell, ultra rask - setting, ideelt for å skape ekstrem arkitektur med hår. Den fiber tekstur, kombinerer den nyeste generasjonen av harpiks og vegetabilske råvarer hentet fra durumhvete gjennom bioteknologi, gir fleksibel styling.

N. 12 sementpulver for veiviser
Pulver karburisator et oppløselig impalpable pulver som, når det blandes med styling produkter i krem ​​, voks, gel eller mousse, gjør det mulig å øke feste strøm av produktet. Består utelukkende av edle harpiks også, passelig styling til et enkelt nivå.


Rate this product:


31 click

Related

Orea Malia - DAVINES
Frisører i Denis Allegri - DAVINES
Reality Av Fabio Zaffignani - DAVINES
Definering Davines - DAVINES
N. 13 MAT FORMING BAKKEN FOR veivisere - DAVINES
MER INNE - DAVINES

X

privacy