2018
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


MILK_SHAKE CONDITIONERS
MILK_SHAKE CONDITIONERS - Z.ONE - Balsamuri - măști de păr

Rate this product:


MILK_SHAKE CONDITIONERS
Z.ONE - Balsamuri - măști de păr


MILK_SHAKE CONDITIONERS

MAINTAINER CONDITIONER COLOR
Balsam hidratant și de protecție pentru coloratiCondiziona păr colorat mentinerea echilibrului optim de umiditate de păr și menținerea integrității culoare. Acesta condiții pielea și părul dă pieptene perfectă de conservare o culoare mai bună și mai de durată. Parfumat cu lapte dulce. Ingrediente active :. Proteine ​​din lapte și cazeină, agenți de silicon detangling, hidratare și condiționate, integritatea exclusiv 41 ®

SOLUTION VOLUME CONDITIONER
noduri conditionat volumizzanteScioglie si adauga volum parului normal / fin, fără cântărire -l jos. Datorită ingrediente de umplutură ajută pentru a oferi mai mult volum si corp, prelungind durata de coafură. O absida de polizaharide, proteine ​​din lapte, pantenolul (pro - vitamina B5), glicerină, aloe vera, hidratare și agent de condiționare care, datorită contribuției de gumă de guar pe firul de par, condițiilede par si imbunatateste flexibilitatea ; Vitamina E cu anti - oxidant.

INTENSIV SPUMA CONDIȚIONAT
spumă condiționat intensiv de uscat si deteriorat
părDoneaza să se usuce și părul deteriorat condiționat adânc, manevrabilitate îmbunătățită și o sănătos și vital. Dă strălucire și silkiness, și elimină electricitatea statică. Emoliente speciale da o hidratare profunda lăsând părul plin de corp, moale și strălucitor, cu mirosul de lapte dulce. Ingrediente active : proteine ​​din lapte, grâu și extracte de mătase de căpșuni, afine și aloe vera, vitaminele C, E și F, agenți de silicon detangling, agenți ambalate și de hidratare, agenți de lustruire, integritatea exclusiv 41 ® filtru solar.

CONDIȚIONAT frisca

spuma cremoasa condiționat și de protecție nu clatire pentru toate tipurile de par

Proiectat special pentru starea de păr mentinerea echilibrului optim de umiditate și menținerea integrității colore.Lascia parul moale, stralucitor si plin de vitalitate. Proteine ​​derivate din starea de lapte și restructurarea cortexul și cuticula firului de par, emoliente speciale hidratarea profundă și de lungă durată și sunt Integritate 41 ® pastreaza culoarea.

EAVE IN CONDITIONER
fără clătire conditionat pentru toate tipurile de păr
Condițiinaturale sau ușor deteriorat uscat pieptenele de păr oferind o mai mare după aplicarea de aparate de aer conditionat sau tratamente. Acesta oferă un echilibru bun de protecție a apelor interioare și conservarea culoarea parului. Ingrediente active :. Proteine ​​din lapte și cazeină, ulei de orez și avocado extracte de căpșuni, afine și papaya, extract de miere, siliconi speciale,exclusiv Integritate 41 ®, vitamina E, de protecție solară
instrucțiuni de utilizare:. pulverizati uniform prin prosop uscat parul, mai ales pe zonele de par cele mai deteriorat

reparing părului de tratament
Tratament pentru a repara uscat și deteriorat
părO reparație profundă tratate sau deteriorat parul chimic. Se hrănește profund, oferind putere și structura corpului. Aceasta face ca parul vital și moale la atingere, cu un aspect sănătos și strălucitor. Integreze profund proteine ​​si hidratare protejând în același timp integritatea culorii.
Ingrediente active : proteine ​​din lapte și cazeină, extracte de căpșuni, afine și semințe de jojoba. O componentă termoriscaldante provoacă o deschidere ușoară, dar eficientă a baremelor pentru a permite penetrarea profunda a procesului de restructurare activ.
instrucțiuni pentru a utiliza pe prosopul parul uscat, distribui uniform întregul conținut al flaconului, cu o atenție deosebită la lungimea și capetele. Lasă pe timp de 3 până la 5 minute. Pentru parul foarte deteriorat, acopera parul cu un capac și se lasă timp de 5 până la 10 minute, sub sursa de căldură. Se clătește și continua cu stilul dorit.

INTEGRITATE REPARAȚII HAIR
tratament reparator
Tratament pentru repararea parului concentrat de proteine ​​.
Reparator concentrat de proteine ​​cu amino ideal pentru a restructura și de a consolida parul deteriorat și tratate chimic, lasand-o moale si stralucitor. Contine unt organic Muru Muru prin acțiunea condiționat și hrănitoare.
Instructiuni de utilizare : distribuie întregul flacon parul curat umed, concediul masaj la 5/10 minute, apoi clatiti .

Related

MILK_SHAKE lapte natural MASCA - Z.ONE
MILK_SHAKE NATURAL BASE MASCA - Z.ONE
MILK_SHAKE ACTIVE MASCA IAURT - Z.ONE
MILK_SHAKE LAPTE ACTIVE MASCA - Z.ONE

X

privacy