2018
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român


B.TREND
B.TREND - HALONIS - coafură accesorii

SEMI-PERMANENTĂ GELURI-ENGLEZĂ-LUNGĂ DURATĂ

Doriţi o glazura care va dura mai mult? Alege B. TREND. Cred că de culoare ca rochia este un accesoriu pentru a satisface dorinta de schimbare într-un mod practic şi rapid , în cererea de pe naturale cuie şi reconstruit. Se usucă în câteva secunde şi scoateţi cu un solvent sau remover. B. TENDINŢĂ este soluţia pentru fiecare femeie. Alegerea imens de culori este disponibil în 5 ml format format în 14 ml.

ÎNGRIJIREA UNGHIILOR
Înmoaie off

APLICARE UNGHII SEMI-PERMANENTE:
Împinge înapoi cuticulele şi eliberarea partea de sus a unghiei. Da forma unghiile pentru a le face toate la fel. Mătuirea unghiile cu o caramida 100/180 sa fac poros şi spolverarle cu pensula. Aplicaţi un strat subţire de grund B-TREND si se lasa sa se evapore. Aplica un strat subtire de gel de baza Fundatiei BTREND cu keratina si catalizeaza la lampa UV cu 2 minute sau LED lampă pentru 60 de secunde. Aplica un strat subtire de Gel poloneze B-TREND şi catalizeaza la lampa UV 2/3 minute sau in lampa LED pentru 60 de secunde. Repetaţi cu un al doilea strat de lac de unghii şi Gel lampa. Prin aplicarea unui strat subţire de sealer luciu Fixer B-TREND și se catalizeaza la lampa UV 2/3 minute sau in lampa LED pentru 60 de secunde. Scoateţi rezidual gel de unghii folosind detergent dezinfectant B-TREND.
ÎNDEPĂRTAREA DE EMAIL:
Utilizând un fişier este 180-gresie slefuire uşor luciu de etanşare fixat B-TREND. Aplicaţi-o peste unghii un tampon de vată sau tampon îmbibat în solvent Remover B-TREND. Wrap unghii cu folie de aluminiu şi aşteptaţi 10 minute. Scoateţi folie de aluminiu şi uşor elimina cu un băţ sau împinge email piele dedurizată.
ambalaj: -5 ml şi grund 15 ml.
-Fundaţia cu keratina 14 5 ml şi ml.
-LUCIU Fixer 5 ml si 15 ml.
-DEMACHIANT de 125 ml.
-REMOVER 125 ml şi 250 ml.
-CREMA de galbenele parte 30 ml.
Lampa -LED B-TREND.

Related

privacy policy