.

brands for hairstylist

2021

catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


vrajitorii
CONTACT THE COMPANY

DAVINES ❤️
Gel și finisaj păr
vrajitorii


stil și finisare
Davines oferă o gamă de produse neobișnuite și rafinate, care permit să se joace creativ pentru a dezvolta într-o expresie autentică și originală de stil. Materiale și artiști de schimbare atipice, cunoscut sub numele de instrumente de artist reale, ideale pentru un studio de păr sculptural. Succesul liniei de design și finisare cu produse de inalta calitate, diferențiate în funcție de factorii de imobiliare și diferite efecte, astfel cum sunt stabilite prin sumele respective, a fost obiectul de interes tot mai mare din partea utilizatorilor finali, protagonistul a procesului creativ partea de coafor în utilizarea de Wizards pentru Fine Tuning.

N. 11 Adeziv pentru WIZARD
Superglue universal, ultra rapid - cadru, ideal pentru crearea de arhitectura extrem de păr. Textura fibros, care combină cea mai nouă generație de rășini și de materii prime vegetale obținute din grâu dur, prin biotehnologie, oferă design flexibil.

N. 12 PULBERE Ciment WIZARD
Praf Carburizator o pulbere impalpabil solubila care, când este amestecat cu produse de styling din smântână, ceară, gel sau spumă, vă permite să crească puterea de fixare a produsului. Compuse exclusiv din rășini prețioase, precum și, stil personalizabil la un singur nivel.


Rate this product:


31 click

Related

Orea Malia - DAVINES
Denis Allegri Coafor - DAVINES
Realitate de Fabio Zaffignani - DAVINES
DEFINIREA Davines - DAVINES
N. 13 MAT FORMAREA GROUND vrajitorii - DAVINES
mai mult în interiorul - DAVINES

X

privacy