2018
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


CLASSIC : LOTIUNE si Uscator de periaj
CLASSIC : LOTIUNE si Uscator de periaj - PLURA PROFESSIONAL LINE - Gel și finisaj păr

Rate this product:


CLASSIC : LOTIUNE si Uscator de periaj
PLURA PROFESSIONAL LINE - Gel și finisaj păr


CLASSIC : LOTIUNE PHON & Periajul

restructurarea antistatic - detangling de par - greu
Cu bogăția sa de minerale si vitamine conținute în formula sa, are de regenerare și de acțiune de restructurare pe par, oferindu-i un silkiness straordinata și strălucire. Este ideal ca un detangling, antiseptic si anti - static, pre- și post- ori. Nu cântărește părul oferindu-i hrana corespunzătoare după vopsele, permanentul, albire și îndreptare a părului. Esențială pentru par greu de pieptene.
Metoda de utilizare pentru a obține o bază de pre- ori pulverizați produsul pe parul umed, apoi trece la styling în uscator sau bigudiuri. Ca antistatic în timpul ori, Plura pulverizare LOTIUNE pe pensula, apoi pieptene.
cutie : 200 ml flacon cu dezghețare automată.

MEMORY GEL
semințe de in LCD

Efectul de memorie este o caracteristică inovatoare a acestui gel. Elasticitatea extraordinar si rezistenta care dă părului, lăsând părul libertatea naturală de mișcare, fără a pierde forma definit. Umiditate, vânt și de stres, nu afectează stilul asigurarea stabilității forma originală. Gloss, extra- strans aspect, umed naturale și de lungă durată sunt rezultatul sigur al acestei noi formule, bogat în semințe de in cu cristale lichide.
Metoda de utilizare :. Aplicati pe parul uscat modelare componenta de strand
cutie : 100 ml flacon cu dispenser .

X

privacy