2019
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


Putem repara ...
Putem repara ... - SHOT - Gel și finisaj păr

Rate this product:


0 click

Putem repara ...
SHOT - Gel și finisaj păr


PUTEM ... FIX

FIX - ME HARD - lac puternic eco
Așteptare extrem de fixare și a decis să creeze orice tip de coafura fără a lăsa reziduuri. Nu afectează culoarea cosmetic. Formula de protecție și de umiditate - dovada. Flacon de 350 ml.

FIX - ME - medii de lac eco
Fixarea tip modular de mediu, pentru a asigura conformitatea maximă a structurii, chiar și cel mai bun păr, prelungirea dell'acconciaturae estate. Nu afectează culoarea cosmetic. Formula de protecție și de umiditate - dovada. Flacon de 350 ml.

MINI - FIX HARD - lac puternic eco
Așteptare extrem de fixare și a decis să creeze orice tip de coafura fără a lăsa reziduuri. Nu afectează culoarea cosmetice prin creșterea luminozității. Formula de protecție și de umiditate - dovada.
100 ml flacon.

ELEVATOR - Flash & spate
Inovator folosește rășini naturale și termo activ pentru a crea orice tip de coafura. Se evaporă și se usucă instantaneu. Modelul și creează efecte extreme și elastic și cu o perie câteva accidente vasculare cerebrale remodelează și inventează o privire. 200 ml flacon.

Care-i treaba - fixativ puternic
Lustruit și fixate într-un absolut determinat, fără cântărire și nu gras. Ideal pentru crearea de volum și repara orice coafura de lunga durata.
Flacon de 400 ml.

putem schimba..
-shake ME HARD - spuma foarte puternic Mousse de ultra înaltă performanță în așteptare extrem de noua generație. Rășini umiditate Formula cu efect de lumina. Flacon de 300 ml.
-shake ME - mousse cret special mediu Noua formula ofera o mai mare elasticitate in firul de par pentru a defini și a sculpta parul tau este ondulat natural permanentato. Flacon de 300 ml.
RAPID CURL - efect fluid arici subliniază mișcarea de păr creț, oferind elasticitate și fermitate. Fluid este deosebit de bogat în substanțe naturale și hidratante valoroase. 200 ml flacon.
STAND - UP - Spray pentru volum anti - frizz
Spray formulare micromoleculare fără clătire pentru a face corp și volum pentru părul chiar mai subtire. 200 ml flacon.

X

privacy