2019
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


TRATAMENT TIAROIL
TRATAMENT TIAROIL - BRIGHT - Produsele speciale pentru par

Rate this product:


0 click

TRATAMENT TIAROIL
BRIGHT - Produsele speciale pentru par


pentru părul uscat, cret si deteriorat de stres mecanice

La găsirea Bright Prohair s-a născut, TIAROIL de tratament, o linie de produse pentru par cu ulei de monoi. În limbă polineziană Monoi inseamna ulei parfumat. Monoi este un ulei extras din pulpa de cocos, se pune la uscat la soare tropicale calde și prelucrate ulterior pentru a extrage petrol preţioase. Uleiul astfel obtinut se pune pentru a Bucuraţi-vă de flori tiare , care împodobesc lor cald şi parfum îmbătător. Monoi este recunoscut pentru sale de hidratare, nutritiva si restructurare, are excelentă calitate reparatii pentru părul uscat, cret sau deteriorate de stres chimice şi mecanice.

SAMPON
Sampon hidratant pentru parul uscat, cret sau distrus. Sampon tratament TIAROIL curăţă părul în timp ce lupta împotriva deshidratării. O adevarata frumusete tratament, refacere crema hidratanta nutritiva.
de ambalare: sticla de 250 ml.

MASCA
Masca tratament TIAROIL hrăneşte, restructureaza si revitalizeaza. Pentru a beneficia pe deplin de restructurare si revitalizare, nutritiva proprietăţi de Monoi, face utilizaţi de sursa de caldura, acest lucru va permite parul sa absoarba mai bine produsul.
de ambalare: sticla de 250 ml.

ULEI SPRAY
TIAROIL-rapid absoarbe Spay ulei tratament are o hidratarea, hrănirea şi edificator.
ambalaj: 100 ml sticla cu pulverizator.

SER
Ser TIAROIL tratament este un remediu real pentru părul uscat, buclat, sau distrus. Ser funcţionează prin contracararea uscăciune a parului, nutritiva profundă.
ambalaj: 100 ml sticla cu pulverizator.

Related

X

privacy