2018
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


DEKOTTO
DEKOTTO - CHARME & BEAUTY - Ton pe ton - Hair

Rate this product:


DEKOTTO
CHARME & BEAUTY - Ton pe ton - Hair


culoare de protecție UVA - UVB - directe

Protejează și prelungește luminozitatea și intensitatea culorii. Aplicată pe păr naturale asigură strălucire și refl delicat.
. - TRATAMENTUL POST - COLOR : pentru a rafina și de a da o evaluare chiar mai evident, intens și strălucitor reflecție
- Tratamentul de întreținere ÎNTRE CULORI : pentru a păstra în timp, inclusiv un serviciu de colorare și de altă parte, aspectul sănătos, păr vital
.. - SIDE REFLECȚII CORECTARE TRATAMENT : Pentru a modifica un rezultat neașteptat obținut de la un DIY de performanță, de a acționa pe o schimbare a dovedit reflexe greșite sau corecte, care sunt inadecvate
- Tratamentul de fotografii dungi SUN : pentru a crea noi piese de lumina si tonifiere culoare prin restaurarea primei forță, rezistență și strălucire extremă a firelor exploatate. Mare pentru tonalizzazioni și eliminarea efectelor inestetice clasice obținute cu înălbitor.
- NATURAL păr de tratament : Pentru cei care sunt sceptici cu privire la lumea de colorare profesionale și vrem să se apropie cu precauție, pentru cei care doresc să experimenteze modificări temporare în imaginea lor, pentru cei care nu doresc să-și modifice minim textura naturala a parului, dar doriți pentru a spori caracteristici, pentru cei care nu doresc să se lege de un serviciu care necesită continuitate în timp, DEKOTTO este perfect datorită produselor de caracteristica sa de a pierde complet urmări utilizarea acestuia, după numai 3/5 spalari.
- WHITE păr de tratament : pentru a satisface nevoile celor care nu le place culoarea gri - părul și doriți să -l acopere, fără acționează chimic și pentru cei care, dimpotrivă, pur și simplu doriți pentru a spori luminozitatea fara a altera refl. Produsul este în măsură să acționeze în mod punctual.
Shades 8 nuanțe strălucitoare pentru a fi la modă : negru, maro INTENSE VIOLET rosu, maro, aur, cupru, FIRE rosu, argintiu.
cutie : 200 ml tub .

X

privacy