2019
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


NIGEM KUR
NIGEM KUR - BIOSHINE - Tratamente - de îngrijire a părului

Rate this product:


1 click

NIGEM KUR
BIOSHINE - Tratamente - de îngrijire a părului


prevenire a pierderilor LOTIUNE trivalent
Lotiune trivalent adjuvant înprevenirea căderii părului, chiar și înprezența grăsimii și mătreață. Acțiunea multivitamine de ingrediente active conținute în extractele de plante (extract de rozmarin, salvie si mentol), în Procapil (formula brevetat) și celule stem din plante, favorizează un ton de piele perfecta, permițându-vă pentru a hrani pielea și părul în sus rădăcină : ajuta la îmbunătățirea condițiilor de grasimea excesiva si reduce descuamarea matreata. Acțiunea a lichidului este evidențiată de un sentiment rece ușoară.
cutie :. flacoane a câte 8 ml în cutie de 10 buc


LINE SAMPON NIGEM KUR
Linie specifică la pH fiziologic. Ea nu conține sodiu lauret sulfat (SLES) și DEA. Studiat pentru tratamentul pielii inestetice și a părului.

SAMPON AXENTIA - de prevenire a căderii adjuvant
Datorită ingredientelor active și Procapil, curăță delicat și reechilibreaza fibra de par, lasandu-l stralucitor si pufos. Conține :. Procapil, extract de Red viță de vie, vitamina B6, vitamina E, extract de urzica, drojdie, uree și D - pantenol

SAMPON SYNERGY - parul gras - pH fi siologico
Conține : Green Clay, Tea Tree Oil, vitamina PP, mentol natural, biotina sau vitamina H sau vitamina B8, drojdie de bere, uree, extract de rozmarin, extract de brusture, D - Panthenol, Piroctone olamină, AC NET (în special activ împotriva piele și grăsime de păr) și glicerină vegetală.

SAMPON TRICOMIX - matreata - pH fiziologic
Conține :. Tea Tree Oil, castan sălbatic Extract, Extract de urzica, Piroctone olamină, glicerina vegetala, cristale de mentol, Extract de drojdie, Rosemary, și D - pantenol

EXTREME SAMPON - părul vopsit și permed
Energizant, conține D - Panthenol, glicerina vegetala, Benzofenon - 4, Extract de Aloe Vera, Ginseng Extract, Marine Elastina și uree.
cutie :. sticle de 350 și 1000 ml

părul de pe corp SAMPON - par si corp
Potrivit pentru o spălare dulce și frecvente de par si corp. Conține D - Panthenol, extract de ceai, legume Glicerina, solubila in grasimi de protecție solară, benzofenonă - 4 și oligoelemente (cupru, zinc, fier, siliciu și magneziu).
cutie :. 350 ml flacon

Related

NIGEM KUR - SAMPON ICE - BIOSHINE
SOFTAGE - BIOSHINE
ANNES LUMINA - BIOSHINE
RIVITOIL - BIOSHINE
KERATINA BUNA - BIOSHINE

X

privacy