2018
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


EASY RECONSTRUCȚIE BUILD
EASY RECONSTRUCȚIE BUILD - LISAP - Tratamente - de îngrijire a părului

Rate this product:


EASY RECONSTRUCȚIE BUILD
LISAP - Tratamente - de îngrijire a părului


BUILD EASY este sistemul de reconstrucție este absolut esențial, în toate cazurile de par extrem de deteriorat. BUILD EASY reconstituie materialul capilar de la nivelul cortexului la cuticula, refacerea corpului, elasticitatea, puterea și rezistența la efect anti - îmbătrânire și oferind o multime de lumină și strălucire.
EASY BUILD 1 - baie chelatizzante
Datorită sinergiei dintre ingredientele active conținute în formula (aminoacizi, vitamine și cheratină), acționează asupra pieselor deteriorate, lasand parul moale, corpolent, stralucitor si extrem de pieptene.
Are o acțiune dublă :
1. ultra ușoare de acțiune de curățare, datorită noii generații de
2. efect purificator asupra parului si scalpului
container : 250 ml flacon.

BUILD EASY 2 - reconstruirea polimer
Tratamentul de reconstrucție profundă care recreează materialul keratina interiorul structurii capilare : parul este imediat mai sănătos, vital și puternic. Datorită creatina, aminoacizi și grâu la proteine ​​de soia, parul devine mai sănătos, vital și puternic de la prima aplicare, prin îmbunătățirea calității și rezistența structurii.
container : 150 ml tub.

BUILD EASY 3 - microemulsie hidratanta
Care crema Fluid, în contact cupărul, se transformă într -o emulsie de lumină pentru a facilitapenetrarea imediată a ingredientelor active în păr. Se restabilește vitalitatea si elasticitatea la structura firului de păr și întărește fără cântărire -l jos, oferind o mare delicatețe, de la rădăcini până la vârfuri.
Cu alge marine roșu și negru și creatina, acționează atât în ​​interiorul cât și în afara de firul de par pentru a consolida și de a reconstrui o.
container : 200 ml flacon.

EASY BUILD 4 - revitalizant de pulverizare
Finalizarea tratamentului reconstrucție, BUILD EASY 4 joacă un hidratant și restructurarea eficientă. Reconstruieste partea exterioară a parului, previne formarea de varfuri despicate, lasand stralucitor si moale. În plus, proteinele hidrolizate, creatina, și substanțe active și rezistente la căldură, hidrateaza si protejeaza de Coafura de căldură mai ușor.
container : flacon de 100 ml, cu pompa .

Related

VINDECARE KERAPLANT - LISAP
LISAP FASHION SPA - LISAP
LISAP FASHION SPA SUN - LISAP
Neutrol : CHEAP & CHIC DE LISAP - LISAP
COLOR CARE TOP - LISAP
TOP CARE COLOR SAVE - LISAP
CARE TOP REPAIR - LISAP
CARE TOP TERAPIA - Matreata - LISAP
CARE TOP TERAPIA - Sebumul - LISAP
CARE TOP TERAPIE FALL - LISAP
FALL KERAPLANT - LISAP

X

privacy