2019
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


CULOARE INEBRYA
CULOARE INEBRYA - INEBRYA - Vopsele de păr

Rate this product:


3 click

CULOARE INEBRYA
INEBRYA - Vopsele de păr


colorarea profesionale permanente crema imbogatita cu seminte de in

Cea mai înaltă calitate şi concentraţia de micro-pure pigmenţi asigura o culoare naturala perfecte pentru o acoperire totala a parului alb.
O gamă largă de culori intense şi strălucitoare imaginatia permite reflecţii stabil şi de lungă durată. Combinatia speciala de seminţe de in şi aloe vera conditionat si hranirea proprietăţilor pastreaza parul sanatos este moale şi strălucitor pentru toleranţă maximă pielii şi delicateţe.

Tehnologie de culoare foarte mare precizie favorizează legătura perfectă a tuturor moleculelor în vopselele de păr în timpul procesului de colorat 'fără dispersii de pigment, care ar putea modifica domeniul de aplicare sau destabiliza reflecţie" asigura un rezultat de culoare uniformă este de încredere şi blând pe piele.

nuante: INEBRYA culoare este disponibil in nuante 127.
instrucțiuni de utilizare: se amestecă într-un recipient non-metalic 50 ml de crema cu cremă oxidant emulsie 75 ml Inebrya predeterminate volume (amestecarea raportul 1:1 ' 5) ' până la o crema buna. Seria super strălucire l ar trebui să fie amestecate în raport de 1:2 de amestecare cu emulsie pentru 40 de oxidare vol. (12 %).
ambalare: tub de 100 ml.

X

privacy