2018
World katalog av produkter och tillbehör för professionella frisörer


svenska

Thanks
for your vote 👍

X


CAPILLARY OMSTRUKTURERING LOTION - med pantenol
CAPILLARY OMSTRUKTURERING LOTION - med pantenol - ALLWAVES - Behandlingar - hårvård

Rate this product:


CAPILLARY OMSTRUKTURERING LOTION - med pantenol
ALLWAVES - Behandlingar - hårvård


LOZIONE CAPILLARE RISTRUTTURANTE - al pantenolo

funktionella princip placental extrakt utövar en vitaliserande åtgärder som hjälper till att stimulera hudens tropism. För befintliga samhörighet med huden och vävnader i allmänhet främjar placentaextrakt stimuleringen av håret glödlampa och tenderar att återställa den biokemiska balansen, tack vare den sammanslutning av pro - vitamin B, nässlor och kollagen. Det tillåter dig att uppnå bästa resultat vid behandling av håret skört och svagt, att de tenderar att bryta lätt och falla, bidrar också till att göra dem mer elastisk och voluminös.

CAPILLARY Revitalizing LOTION - ginseng
I kompositionen av ginseng det finns B-vitaminer, C-vitamin, eteriska oljor och aminosyror, som ger en allmän åtgärd vitalisering. Det är en kosmetisk produkt som syftar till att återställa hårets naturliga skönhet och vitalitet. På grund av sin formel berikad med aktiva vegetabiliska ingredienser som nässlor, paprika och pantenol som verkar i synergi med glykol extrakt av ginseng, genomför en uppfriskande och stärkande effekt på håret.

LOTION CAPILLARY stärkande - bidrottninggelé
Bidrottninggelé är en källa till både vitaminer, inklusive B1, B2, B6, som av fria aminosyror, vilka är viktiga element som utgör proteinkedjor som finns i håret fiber. Det är särskilt avsett för behandling av håret svaga och sköra, eftersom det hjälper till att återställa sin naturliga kropp och skönhet.
box : 10 ml injektionsflaska i en låda med 12 st

Related

Fuktgivande balsam och utredande ämnen - ALLWAVES
LINE ALLWAVES - ALLWAVES
LOTION KRULLIG - ALLWAVES

X

privacy