2018
World katalog av produkter och tillbehör för professionella frisörer


svenska

Thanks
for your vote 👍

X


TERMISKA FUKTGIVANDE LINJE
TERMISKA FUKTGIVANDE LINJE - EMSIBETH - Behandlingar - hårvård

Rate this product:


TERMISKA FUKTGIVANDE LINJE
EMSIBETH - Behandlingar - hårvård


spa-behandling

0. MUDTHERAPY
Innehåller termiska vatten renas och mikroniserade ger termiska lera mineraler och spårämnen till remineralise och avgifta hår struktur och hårbotten.
förpackning: påse med 40 ml.

1TH FUKTGIVANDE SCHAMPO
Försiktigt Rengör och återfuktar på djupet ger komfort till torrt hår är uttorkad och betonade, att göra dem mjuka "lysande och lätt att kamma. Passar också för frekvent användning.
förpackning: 250 och 1000 ml flaskor 75 ".

2 NÄRINGSÄMNE VÄTSKA
Den har en ultra-renat innehöll tack vare termisk AVHÄRDARE och berikad med Aloe Vera Panthenol och vitamin C och e. ger näring och stimulerar metabolismen av hår: villkor och poleras dem, vilket gör dem lätt att kamma.
förpackning: tub 250 och 1000 ml flaskor 75 ".

2 FUKTGIVANDE MASK
Vitalisering och återfuktande spabehandling passar alla hårtyper utan sköljning. En multifunktionell mask baserat på termiska vatten Panthenol "Aloe och en fuktgivande faktor som återger den naturliga komplex NMF (Natural Moisturizing Factor). Anti Frizz effekt "vårdar och reparerar donerar för att kamma 'silkeslen' glans och mjukhet. SLES & Paraben gratis.
förpackning: 150 ml flaska.

THERMAL
Källan till Terme di Giunone (Caldiero-Verona) certifierade termiska vatten rinner från hälsoministeriet för behandling av hud avvikelser som besjälar de termiska behandlingarna. Är en bioaktiva vatten som förbättrar skönheten i ditt hår och återställer en ny balans som ger hälsa och vitalitet. Bevattna av Junos tack vare mineraler och spårämnen närvarande hydrerad Jons "remineralizes och omstrukturerar håret men har också en lugnande mjukgörande och återfuktande på huden är inflammatoriska". Junos vatten färg med leran stimulerar mikrocirkulationen gynnar avlägsnandet av toxiner.

Related

REBUILD - rekonstruktion - EMSIBETH
NAEL LOCKIGT HÅR - EMSIBETH
NAEL KÄNSLIGA HÅR & BARN - EMSIBETH
VIKTIGA BOND - EMSIBETH
TERMISKA LINJE SKYDD - EMSIBETH
TERMISKA DESTRESSING LINJE - EMSIBETH
TERMISKA LINJE ANTI MJÄLL - EMSIBETH
TERMISKA TALG REGLERA LINJE - EMSIBETH
TERMISKA VOLUMIZING LINJE - EMSIBETH
NY FORMEL COLORDEFEND - EMSIBETH

X

privacy