2018
World katalog av produkter och tillbehör för professionella frisörer


svenska

Thanks
for your vote 👍

X


TERMISKA TALG REGLERA LINJE
TERMISKA TALG REGLERA LINJE - EMSIBETH - Behandlingar - hårvård

Rate this product:


TERMISKA TALG REGLERA LINJE
EMSIBETH - Behandlingar - hårvård


spa-behandling

0. lera TALG reglerar
Innehåller termiska vatten renas och mikroniserade termiska lera som absorberar talg normalisera fungerar av talgkörtlar.
förpackning: påse med 40 ml.

1TH TALG REGLERA SCHAMPO
Innehåller termiska vatten läkemedel extrakt Fomes' eterisk olja av lavendel och rosmarin. Ytterligare mer, den "komplexa bioregulation Sebaceous sekretion" införas "tar bort talgöverskott"renar"uppdaterar och remineralizes ditt hår och hårbotten. Håret blir fluffig "lysande och lätt att kamma.
förpackning: 250 och 1000 ml flaskor.

3: E LOTION TALG REGLERAR
Termiska vatten är eterisk olja av lavendel "Rosmarin" mentols Extrapone särskilda 5 (en blandning av botaniska extrakt berikad med vitaminer av grupp B) och Sebaryl (en blandning av svavel aminosyror "peptider' B vitaminer"hästkastanj'
koffein och lakrits) bidra till att förbättra ökad utsöndring av talg är att justera. Renar och lugnar hårbotten. Utan sköljning.
förpackning: flaska 50 ml.

THERMAL
Källan till Terme di Giunone (Caldiero-Verona) certifierade termiska vatten rinner från hälsoministeriet för behandling av hud avvikelser som besjälar de termiska behandlingarna. Är en bioaktiva vatten som förbättrar skönheten i ditt hår och återställer en ny balans som ger hälsa och vitalitet. Bevattna av Junos tack vare mineraler och spårämnen närvarande hydrerad Jons "remineralizes och omstrukturerar håret men har också en lugnande mjukgörande och återfuktande på huden är inflammatoriska". Junos vatten färg med leran stimulerar mikrocirkulationen gynnar avlägsnandet av toxiner.

Related

REBUILD - rekonstruktion - EMSIBETH
NAEL LOCKIGT HÅR - EMSIBETH
NAEL KÄNSLIGA HÅR & BARN - EMSIBETH
VIKTIGA BOND - EMSIBETH
TERMISKA LINJE SKYDD - EMSIBETH
TERMISKA DESTRESSING LINJE - EMSIBETH
TERMISKA FUKTGIVANDE LINJE - EMSIBETH
TERMISKA LINJE ANTI MJÄLL - EMSIBETH
TERMISKA VOLUMIZING LINJE - EMSIBETH
NY FORMEL COLORDEFEND - EMSIBETH

X

privacy