2018
World katalog av produkter och tillbehör för professionella frisörer


svenska

Thanks
for your vote 👍

X


TOP CARE COLOR SAVE
TOP CARE COLOR SAVE - LISAP - Behandlingar - hårvård

Rate this product:


TOP CARE COLOR SAVE
LISAP - Behandlingar - hårvård


TOP CARE COLOR SPARA är grundlinjenav komplementära produkter för att förbättra färgen tjänsten. Det är ett unikt system som utformats speciellt för att behandla hår färgat och slingat hår för att hålla det ser friska, mjuka, silkeslena tack vare den aktiva substansen komplex.

FAS 1 : PRE STAIN hudfärg
Förhindrar och förhindrar uppkomsten av fläckar på huden färgning. Den utlöses lätt. Det är en hudkräm för att särskilda förebyggande och skyddande åtgärder på huden.
låda : 150 ml tub.

FAS 2 : POST färgbalansering
Badrum balansering kapillär dopocolore surt pH, indikerade direkt efter färgning. Dess rengörande verkan är mild. Ta bort färgning av alkaliska rester från hårbotten och hår. Det förstärker och kompletterar den kosmetiska åtgärder, skydda färgen tjänsten. Innehåller Heliogenol (utvinns ur solrosfrön), Aminocare Complex och vitamin / kisel Complex. Respekterar hudens pH.
låda : 1000 ml flaska.

FAS 3 : PH Balancer POST COLOR
Det är viktigt behandling efter färgning, blekning och högdagrar. Innehåller Heliogenol (utvinns ur solrosfrön), Aminocare Complex och vitamin / kisel Complex. Rapportera omedelbart (inom en minut) pH-värdet hos hår till dess naturliga fysiologiska värdet (5-6). Naturligt återfuktar hud och hår. Normaliserar och skyddar håret nagelband biologiskt.
box :. flaskor med 250 och 1000 ml

FAS 4 : REFLEKTIONER SKYDDS SPRAY
Skyddar håret genom att skapa en skyddande barriär som skyddar fibern från externa aktörer. Ett innovativt micropolimero sveper håret i en micromesh som jämnar nagelbanden och reparationer som medger att håret att reflektera naturligt och artificiellt ljus. Förbättrar reflektivitet av håret färgat genom att optimera sammanhållningen av skalorna i håret nagelband.
paket :. pumpflaskapå 250 ml

C1 : BADRUM FÄRGADE HAIR NÄRANDE
Innovativ formel med skrubberoperationen antioxidant, med Aminocare Complex, veteprotein, Heliogenol, Vitamin Silicon komplex med återfuktande och anti - aging, renar alla hårtyper, färgade, blekta och bearbetade, vitaliserande bländning och hålla hållbarheten av färgen.
box :. flaskor med 250 och 1000 ml

T2 : skyddsmask färgade hår
Med Aminocare Complex, Heliogenol är Vitamin Silicon Complex en innovativ formula som skyddar färgat hår. Färgen håller längre och håret fiber är mer resistent mot upprepad tvätt. Den innehåller aktiva ingredienser som gör håret mer smidig, skyddad och väderbeständig.
låda : 250 ml burk .

Related

KERAPLANT HEALING - LISAP
LISAP FASHION SPA - LISAP
LISAP FASHION SPA SUN - LISAP
Neutrol : Cheap & Chic BY LISAP - LISAP
COLOR CARE TOP - LISAP
TOP CARE REPAIR - LISAP
TOP CARE TERAPI - MJÄLL - LISAP
TOP CARE TERAPI - Talg - LISAP
TOP CARE TERAPI FALL - LISAP
EASY BUILD ÅTERUPPBYGGNAD - LISAP
KERAPLANT FALL - LISAP

X

privacy