2018
World katalog av produkter och tillbehör för professionella frisörer


svenska

Thanks
for your vote 👍

X


NHP EXTRA VOLYM
NHP EXTRA VOLYM - NHP - Behandlingar - hårvård

Rate this product:


NHP EXTRA VOLYM
NHP - Behandlingar - hårvård


VOLUMIZING SHAMPOO
utan SLES, GUDINNAN parabener och färgämnen för fint hår och svag

Rengör effektivt motverka tendensen av fint hår att bli fett och få tunga snabbt och ger långvarig volym från rötterna till tips. Berikad med ekologisk bambu extrakt och Fitoceramidi , att omstrukturera och stärka fiber från insidan , lämnar håret mjukt och fylligt, resistenta. Ger spänst och hanterbarhet , bekämpar elektrostatiska och ger det en hälsosam och ljusa.
förpackning: glasflaskor från 250 och 1000 ml.

VOLUMIZING MASK
paraben, s paraffins och färgämnen för fint hår utan tonar

Ljus mask är lätt att skölja. Ekologisk bambu extrakt är rik på aminosyror vitaminer och mineraler vårdar utan att tynga det ner att göra håret fylligare och fyllig; Fitoceramidi från solros öka sammanhållningen bland nagelbanden, förbättra elasticitet och motståndskraft hår fiber. Mer omfattande hår är fluffig och kraftfulla , köpa mer av glans och stil.
förpackning: flaska 250 ml och 1000 ml burk.

VOLUMIZING MOUSSE
Ingen alkohol , lösningsmedel och parabener för tunt hår och utan ton

Ljus mousse gjord med ekologiska bambu extrakt och Fitoceramidi förstärker volymen och ge enhetlighet och vigör. Viktiga bundsförvant i hårstyling för , ger varaktig stöd och forma frisyren, lämnar håret mjukt och glänsande , . Är stammen med en liten vitalisering film som förhindrar uttorkning och skyddar håret från termisk och mekanisk stress och yttre atmosfäriska medel.
förpackning: flaska med pip 300 ml.

Related

X

privacy