INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World katalog av produkter och tillbehör för professionella frisörer


svenska

Thanks
for your vote 👍

X


OLIOSETA
OLIOSETA - BAREX - Behandlingar - hÄrvÄrd

Rate this product:


3 click

OLIOSETA
BAREX - Behandlingar - hÄrvÄrd


OLIOSETA

silkesproteinoch linfrön
Silk Protein och olje Linfrön gör detta till en unik multi - line, tillÀgnad alla hÄrtyper och formulerat med tanke pÄ de brÀckliga, stressad och försvagas av faktorer och termisk miljö.

SHAMPOO
Dual Action Shampoo rengör skonsamt hÄret kÀnnetecknas av fet rötter och torra toppar, försvagas, med en tendens att gÄ sönder. Den dubbelverkande ges extrakt av kardborre med sammandragande och renande och Silk Protein Extract och Lin frön som verkar pÄ hela lÀngden pÄ hÄret, stirrar mer pÄ de delar torra och torkade, sÄsom broddar. Kan anvÀndas dagligen.
box : 250 ml flaska med dispenser

OMSTRUKTURERING MASK
Omstrukturerar, ger nÀring och Äterfuktar parterna sensibiliserade hÄr volym och glans utan att göra det tungt. SÀrskilt Silk Protein och olje Linfrö finns i sin formel, bidra till att förhindra porositet och bildandet av kluvna toppar hÄret ÄtervÀnder till sin naturliga skönhet. VÀnta nÄgra minuter, skölj noggrant.
lÄda : 250 ml burk

INTE OLJA
Teknik ingen olja och faststÀllande mjuka göra det till en mÄngsidig och enkel att anvÀnda, utformad för att ge kontroll och foglighet samtidigt. Silk proteinextrakt och linfrön belÀgga hÄret beskyddande av en film, som gör att de elastiska, hydratiserad och mer resistent mot aggressioner
lÄda : 200 ml flaska

vÀtskekristaller
Produktspecifik hög avkastning, gjord för en omedelbar glans och volym. Den sÀrskilda ÄtgÀrden laminering och tÀtning olje Linfrö omedelbart gör hÄret mjukt, glÀnsande och voluminösa lÄng och skyddar nagelband frÄn inverkan av fukt och vittring. Tillsatsen formeln i UV-filter bidrar till att öka glansen pÄ hÄret. Resultat :. Bilden ljusare och skyddar lÀmnar hÄret mjukt och smidigt
lÄda : 75 ml sprayflaska

Related

AETO : BAMBOO naturliga hÄrvÄrds - BAREX
FÀrgade hÄr och fördrag - KOPPAR - SILICON - BAREX
HÅR Crespi - SILICON - MAGNESIUM - BAREX
FINE HAIR - SILICON - ZINK - BAREX
JOC CARE - BAREX
JOC CARE : HAIR MJÄLL - BAREX
JOC CARE : HÅR OCH REBELS KRUSIG - BAREX
JOC CARE fett hÄr - BAREX
JOCHEM'S LOTION - BAREX
Kisel HÄrvÄrd - BAREX
Kisel HÄrvÄrd - BAREX

X

privacy