2019
World katalog av produkter och tillbehör för professionella frisörer


svenska

Thanks
for your vote 👍

X


LOGOTYP
LOGOTYP - BRELIL PROFESSIONAL - Gel och finish hår

Rate this product:


0 click

LOGOTYP
BRELIL PROFESSIONAL - Gel och finish hår


Linje styling och avsluta med 18 produkter indelade i tre användningsområden :. koncept styling, finish och koncept fri koncept

DEFINITION VAX
Vax perfekt definition att frigöra sin kreativitet på alla längder.
Burk 100 ml.

texturizzante CREAM
Denna kräm för att förbättra alla typer av textur och längd. Stilisera och skapar perfekta separationer och ger glans.
Burk 100 ml.

RUBBER FIBER
Strömlinjeformad och flexibelt gummi passar alla längder och texturer. Tillämpat på vått hår är idealisk för texturering, medan på torrt hår definierar och separerar.
Burk 100 ml.

MODELLERINGS PASTE
Pasta speciellt lämplig för medel- kort hår. Det formar perfekt slinga för slinga, skapar separationer sektioner, vilket ger en naturlig effekt.
Burk 100 ml.

GEL STARK
Gel fixering med stark, perfekt för kort hår. Ger stöd och struktur för alla stilar, skapa en lysande wet look. 200 ml flaska.

OLJA ICKE OLJA
Tändvätska, lämplig för naturliga hår och torrt hår. Fastsättning säkerställer en mjuk och naturlig, undvika torkning av hår.
200 ml flaska.

VOLYM CREAM
Lätt kräm för alla typer av hår, perfekt för att få en volymeffekt. Tillför fukt, fasta och återställer balansen av porositet på hela längden.
150 ml flaska.

Gelee SMIDIGHET
Gelee är lämplig för riktning lockigt hår, lockigt och burrigt, vilket minskar effekterna av statisk elektricitet. Tillför fukt, fasta och återställer balansen av porositet på hela längden.
150 ml flaska.

DEFINITOR av lockar
Kräm idealisk för att öka lockigt hår, naturligt eller konstgjort. Ger definition, styrka och elasticitet till lockarna samtidigt fastställande av dem mjukt. Återställer balansen av porositet på hela längden.
150 ml flaska.

SILKY FLUID
Tändvätska är idealisk för alla hårtyper. Den återfuktar och ger extrem glans och silkiness utan att tynga håret ner.
60 ml flaska.

SPRAY GLANS
Spray ultrafina, glänsande hår matt och livlös, förbättra färgen. Donera extra glans utan att tynga håret och smörja.
Flaska 200 ml.

MOUSSE VOLYM EXECUTIVE
Mousse riktad specifikation för att skapa volym på rötterna. Det ger form och stöd med en osynlig fixering.
Flaska 200 ml.

MOUSSE REGULAR
Mousse i normal fixering, ger volym, kropp och stöd för alla frisyrer. Modell på ett naturligt sätt utan att några rester.
Flaska 200 ml.

MOUSSE STARK
Mousse för starkt grepp, ger volym, kropp och stöd för alla frisyrer. Modellera på ett naturligt sätt utan några rester. Flaska 300 ml.

ECO REGULAR SPRAY
Spraya Ingen gas vid normal fixering, fast och ger volym utan att tynga ner håret. Den torkar snabbt och är lätt att ta bort med en borste.
Flaska 300 ml.

SPRAY STARK EKOLOGISK
Spraya Ingen gas i stark fixering, fast och ger volym utan att tynga ner håret. Den torkar snabbt och är lätt att ta bort med en borste.
Flaska 300 ml.

REGULAR SPRAY
Spray till normal fixering, ger en effektiv tätning och långvarig. Väger inte håret som ger en naturlig frisyr. Det tar bort enkelt med några få penseldrag och lämnar inga rester.
Flaska 300 ml.

SPRAY STARK
Spray stark fixering, ger en effektiv tätning och långvarig. Väger inte håret som ger en naturlig frisyr. Det tar bort enkelt med några få penseldrag och lämnar inga rester.
Flaska 300 ml.

Related

X

privacy