2018
World katalog av produkter och tillbehör för professionella frisörer


svenska

Thanks
for your vote 👍

X


VI KAN FIXA ...
VI KAN FIXA ... - SHOT - Gel och finish hår

Rate this product:


VI KAN FIXA ...
SHOT - Gel och finish hår


VI KAN ... FIXA

FIX - ME HARD - stark lack eco
Extreme grepp för fixering och bestämde sig för att skapa någon typ av frisyr utan att lämna några rester. Påverkar inte den kosmetiska färg. Skydds formel och fuktsäkert. Flaska 350 ml.

FIX - ME - lack eco medier
Fastställande modulär typ av medium, för att säkerställa maximal överensstämmelse av strukturen, även de finaste håret, förlänger gården dell'acconciaturae. Påverkar inte den kosmetiska färg. Skydds formel och fuktsäkert. Flaska 350 ml.

MINI - FIX HARD - stark lack eco
Extreme grepp för fixering och bestämde sig för att skapa någon typ av frisyr utan att lämna några rester. Påverkar inte den kosmetiska färg genom att öka ljusstyrkan. Skydds formel och fuktsäkra.
100 ml flaska.

HISS - flash & tillbaka
Innovativ använder naturliga hartser och termo aktivt för att skapa någon typ av frisyr. Avdunstar och torkar omedelbart. Modell och ger upphov till stora effekter och elastisk och med några få penseldrag remodels och uppfinner en annan look. 200 ml flaska.

VAD UPP - stark hårspray
Polerad och fast i en helt fast besluten utan att väga och inte fet. Perfekt för att skapa volym och fixa någon frisyr långvarig.
Flaska 400 ml.

VI KAN ÄNDRA..
- SKAKA MIG HÅRT - extra stark mousse Mousse ultrahög prestanda i extrema tag i den nya generationen. Fukt Formula hartser med ljuseffekt. Flaska 300 ml.
- Shake Me - speciellt medel lockigt mousse Den nya formuleringen ger ökad elasticitet i håret fiber för att definiera och skulptera ditt hår är naturligt lockigt permanentato. Flaska 300 ml.
RAPID CURL - vätska effekt igelkott Betonar förflyttning av lockigt hår, som ger elasticitet och fasthet. Fluid är särskilt rik på naturliga ämnen och värdefulla hudkräm. 200 ml flaska.
STAND - UP - anti - frizz Volumizing sprej
Spray formulering mikromolekylära utan att skölja göra kropp och volym till håret ännu tunnare. 200 ml flaska.

X

privacy